• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. maj 2013 - KIA

Mikrobil til skarp pris

Populær mikrobil til under 80.000 kr.

Det længe ventede forår fejres med en ny KIA Picanto kampagnemodel. Det længe ventede forår fejres med en ny KIA Picanto kampagnemodel.

KIA

KIA Picanto kampagnemodel
Siden lanceringen af den nye KIA Picanto tilbage i juni måned 2011, har KIA Import Danmark ligget vandret for at følge med efterspørgslen af den lille men modne Picanto. Det er blevet til et totalt salg på 8.500 biler, og KIAs model i mikroklassen har konsekvent ligget i top 3 i segmentet.

Selvom KIA Picanto er en model i det mindste segment, er den utrolig rummelig og kan med sine 5 regulære siddepladser og gode benplads på bagsædet sagtens fungere for en voksen familie. KIA Picanto får ros for god kørekomfort, lækkert design og premium kabine.  Samtidig er sikkerheden i top med alt i sikkerhedsudstyr og kredit for 5 Euro NCAP stjerner i Danmark.

Besøg forsikringsoversigten her!

Picanto med prisreduktion
A- segmentet er i konstant udvikling, da prisen er en ufravigelig faktor, og KIA er meget opmærksom på at være et attraktivt valg i alle segmenter. Derfor tilretter KIA nu Picanto modelprogrammet, så prisen på en KIA Picanto 3-dørs variant reduceres med 7.900,- kroner. Hermed starter den vejledende pris på KIA Picanto fra 79.999,- kroner for den billigste udstyrsvariant.

Udover prisreduktionen på 3-dørs varianten, tilbydes KIA Picanto 1.0 netop nu som en speciel kampagnevariant både med 3 og med 5 døre. KIA Picanto 1.0 Limited til kr. 79.999,- for 3-dørs varianten og kr. 87.899,- for 5-dørs varianten med en udstyrspakke uden beregning bestående af bl.a. indfarvede håndtag og sidespejle, el-ruder, audio-anlæg med USB/iPod indgang, fjernbetjent centrallås med alarm og ISG system = 24,4 km/l. Kampagnen er tidsbegrænset til maj og juni måned.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.