• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. april 2013 - Lamborghini

Lamborghini Aventador

Unik Aventador fejrer Lamborghinis 50-års jubilæum.

Aventador LP 720-4 50o Anniversario fremstilles kun i 100 eksemplarer. Aventador LP 720-4 50o Anniversario fremstilles kun i 100 eksemplarer.

Lamborghini

Aventador i Shanghai
Lamborghini præsenterer i disse dage på den internationale biludstilling i Shanghai en ganske særlig Aventador. Den eksklusive Aventador LP 720-4 50o Anniversario fejrer, at det i år er 50 år siden, Automobili Lamborghini blev grundlagt i Sant’Agata Bolognese.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Der bliver kun fremstillet 100 eksemplarer af Aventador LP 720-4 50o Anniversario, og hver især er de forsynet med et særligt skilt i Lamborghinis patenterede Forged Composites® med det individuelle serienummer. Resultatet er en af de mest eksklusive modeller i Lamborghinis historie, ikke mindst på grund af den optimerede 6,5-liters V12, der nu yder 720 hk, hvilket er 20 hk mere end Aventador LP 700-4. Med Lamborghinis unikke ISR-transmission og firehjulstræk giver det en accelerationstid fra 0-100 km/t på blot 2,9 sekunder og en topfart på 350 km/t.

50% mere effektiv aerodynamik
Både front og bagende på Lamborghini Aventador LP 720-4 50o Anniversario er blevet komplet redesignet, for at give plads til yderligere optimeret aerodynamik. De forreste luftindsugninger er gjort større, akkurat som den bagerste diffuser, der samtidig giver mere frit udsyn til den imponerende V12. Resultatet er endnu mere ekstreme køreegenskaber, da Lamborghini Aventador LP 720-4 50o Anniversario nu producerer 50% mere downforce.

Lamborghini Aventador LP 720-4 50o Anniversario præsenteres i en helt ny lakering kaldet Giallo Maggio (Maggio betyder maj på italiensk) med et særligt lag af transparente og højreflektive partikler, der giver en helt speciel glans ikke mindst i solskin. Siden Lamborghini Miura modellen i 60’erne har netop gul været den mest populære kulør blandt Lamborghinis kunder. Sammen med de nye aerodynamiske komponenter i matsort giver det en unik kontrast, men Aventador LP 720-4 50o Anniversario kan bestilles i en hvilken som helst kulør, takket være Lamborghinis omfattende Ad Personam program, der giver kunderne mulighed for at diktere alle detaljer helt efter ønske.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

Semi-aniline læderindtræk
I interiøret har Lamborghini benyttet en særlig høj kvalitet af semi-aniline læderindtræk, udviklet specielt til Aventador LP 720-4 50o Anniversario. En særlig proces under garvningen af læderet bevarer den naturlige struktur og giver en særlig blød overflade. Farverne er den sorte Nero Ade og den varme brune Terra Emlia inspireret af de farver, som kendetegner Lamborghinis hjemegn i Italiens Emilia-Romagna region, når ploven bliver sat i de langstrakte marker i foråret. En anden mulighed er Giallo Quercus, der matcher den eksplosive gule lakering. Begge har syninger i Q-Citura, der giver en særlig diamant-quiltet finish.

En anden nyhed fra Lamborghini på Shanghai Motor Show 2013 er Gallardo LP 560-2 50o Anniversario, lakeret i den særlige hvide Bianco Opalis med en unik glinsende effekt, detaljer som bagvingen i kulfiber fra Gallardo Superleggera og en ny transparent motorhjelm, der giver frit udsyn til den imponerende V10.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.