• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. april 2013 - Honda

Honda CR-V topper

Honda CR-V fortsat i front på SUV markedet.

Honda har på verdensplan solgt mere end 5 millioner eksemplarer af den populærer SUV CR-V. Honda har på verdensplan solgt mere end 5 millioner eksemplarer af den populærer SUV CR-V.

Honda

Solgt 5 millioner eksemplarer
Honda CR-V er solgt i mere end 5 millioner eksemplarer på verdensplan. Honda var midt i 90’erne med til at grundlægge SUV segmentet, dette kan ses på salgstallene. På det danske marked hvor Honda CR-V siden lanceringen har indtaget en stærk position som markedsleder nyder Honda importøren godt af det blomstrende salg. Vi sælger til en del af vores eksisterende Honda kunder, men kan se på de modeller forhandlerne får i bytte at der også er mange nye kunder, hvilket vi naturligvis er glade for, udtaler pressechef Michael Lund fra Honda Danmark.

Søg brugt Honda CR-V her!

CR-V:
Honda er kendt for at lave intelligente bagsæde løsninger som i f.eks. Jazz eller Civic.
I den nye CR-V kan kunderne opleve det unikke One-Motion bagsæde, som kan nedfældes i én bevægelse. Med denne løsning, som giver en hel flad bund og hele 1669 liter i bagagerummet, kan den nye CR-V rumme det meste.  
Den nye CR-V er kendetegnet ved et dynamisk eksklusivt design, faste personbilslignende køreegenskaber, lavt støjniveau og gode fleksible interiør løsninger.

Honda tilbyder CR-V’en både som benzin og diesel hvor sidstnævnte må trække op til 2000 kg, hvilket kombineret med Honda’s TSA (trailerstabilliseringssystem) vil gøre den til et attraktivt alternativt for camping- og trailer folket. Honda CR-V tilbydes desuden stadig som varebil, hvilket udgør ca 20% af CR-V salget.

Den bedst sælgende CR-V version er 2.0 Benzin versionen, der tilbydes både som 2WD og 4WD. CR-V priserne starter fra Kr. 181.769,- (Van) Kr. 309.000,-(personbil)

Honda CR-V navigationstilbud:
Honda kører netop nu med et SD navigationstilbud, hvor kunderne får et multimedie/navigations anlæg med uden merpris på udvalgte Jazz, Civic og CR-V modeller.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

Registreringer - Pr. model
Nyregistreringer, Personbiler, Varebiler I perioden fra 01-10-2012 til 14-04-2013

Honda CR-V
Antal 321
Andel 34%

Toyota RAV4
Antal 124
Andel 13%

Volkswagen Tiguan
Antal 119
Andel 13%

Ford Kuga
Antal 80
Andel 9%

Mazda CX-5
Antal 79
Andel 8%

Volvo XC60
Antal 75
Andel 8%

KIA Sportage
Antal 66
Andel 7%

Subaru Forester
Antal 33
Andel 4%

Hyundai IX35
Antal 20
Andel 2%

BMW X3
Antal17
Andel 2%

Samlet 934 (100%)

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.