• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. april 2013 - GF Forsikring

142 mill. retur til GF’s bilister

I GF er det kunderne og ikke aktionærerne, der deler årets overskud på bilforsikringerne.

Med overskudspenge fra GF er der lidt ekstra at forsøde tilværelsen med. I GF er det nemlig kunderne og ikke aktionærerne, der deler årets overskud på bilforsikringen. Med overskudspenge fra GF er der lidt ekstra at forsøde tilværelsen med. I GF er det nemlig kunderne og ikke aktionærerne, der deler årets overskud på bilforsikringen.

GF Forsikring

GF sender 142 mill. retur
Har man egen bil og er forsikret i en af GF’s forsikringsklubber, er der grund til at finde det brede smil frem. Bilisterne kørte nemlig godt i 2012 og havde så få skader, at der over hele landet er overskud på bilskaderegnskaberne for 2012.

"De gode skaderegnskaber kommer bilisterne direkte til gode, for i GF er det kunderne og ikke aktionærerne, som deler årets overskud på bilforsikringen", fortæller koncernchef Martin Nielsen fra GF Forsikring.

GF-bilisterne delte i marts 2013 i alt nøjagtig141.949.149 kr. Overskuddets størrelse varierer i de enkelte forsikringsklubber, men i gennemsnit fik en GF-bilist 16,8 % af forsikringspræmien for 2012 retur. For mange familier vil det typisk betyde cirka 800-1.500 kr. ekstra på kontoen.

Pris afspejler de faktiske omkostninger
Men hvis der er så få skader, hvorfor så ikke bare sænke prisen fra årets start?
"Vi justerer løbende vores priser, så de passer til den risiko, der er. Samtidig skal vi altid sikre os, at vi har penge nok i kassen til at betale for skaderne, hvis vejret for eksempel medfører mange skader", forklarer GF’s koncernchef og uddyber:

"Dette system har GF benyttet siden 60’erne, og vi mener stadig, det er sund fornuft, at prisen afspejler de faktiske omkostninger. Et andet system, som har præget GF Forsikring siden starten, er det unikke klubsystem med kontorer over hele landet". Find din GF.

Penge retur selvom man har haft skade
Bilister, der har været uheldige og haft en skade i årets løb, får også del i årets overskud. Hos GF afhænger overskuddet nemlig af, hvor mange og hvor dyre skader der har været blandt medlemmerne i den enkelte forsikringsklub - efter princippet en for alle, alle for en.

GF’s bilforsikring er samtidig til fast pris. Det betyder, at du hos GF ikke straffes med en dyrere pris, selvom du et år skulle være uheldig. For hvert år du kører skadefrit i GF, rykker du derimod frem til et billigere pristrin, indtil du bliver elitebilist.

Beregn din pris på bilforsikring hos GF
Eller ring og få et tilbud på: 70 21 80 21

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.