• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. april 2013 - Renault

Ny konceptbil afsløret

Renault afslører konceptbilen Twin’Z.

Chefdesigner Laurens van den Acker har med hjælp fra den prisvindende engelske designer Ross Lovegrove designet fremtidens nye minibil fra Renault. Chefdesigner Laurens van den Acker har med hjælp fra den prisvindende engelske designer Ross Lovegrove designet fremtidens nye minibil fra Renault.

Renault

Fremtidens minibil fra Renault
Renault Twin’Z er navnet på den nyeste konceptbil fra Renault. En bil, der giver et smugkig på fremtidens minibil fra Renault.
Normalt er det på biludstillinger, at nye biler afsløres. Men ikke den nyeste konceptbil fra Renault med navnet Twin’Z. Den blev i stedet afsløret i Milano på Salone Internazionale del Mobile – en internationalt meget anerkendt messe for design.

At den blev afsløret midt i designverdenens mekka, vidner i den grad om, at Renault med Twin’Z ønsker at sætte endnu mere fokus på det publikum, der har øje for design.

Twin’Z er en rendyrket citybil, og er med en længde på blot 3.6 meter ideel til tilstoppede byer. Samtidig er konceptbilen en 100 % elbil med træk på baghjulene og motoren placeret bagtil. Bredden er 1.7 meter og højden 1.5 meter. Vægten er 980 kilo og akselafstanden knap 2.5 meter.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Ross Lovegrove er meddesigner
I alt yder motoren 68 hk og momentet er på hele 226 Nm. Det betyder hurtig acceleration i byen og skal man længere væk er rækkevidden hele 160 km.

Med Twin’Z peger Renault fremad mod næste generation Twingo, men undlader ikke at trække på designarven fra legendariske Renault modeller. Der er således inspiration fra blandt andet Renault 5 og Twingo.

Renault havde i forbindelse med udviklingen af konceptbilen inviteret den prisvindende britiske designer Ross Lovegrove til at give sit bud på et bildesign ud over det sædvanlige. Hans team af designere har blandt andet udformet kofangerne, LED lygterne, fælgene og havde også ansvaret for interiøret i Twin’Z.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.