• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. marts 2013 - Shell

Vind billetter til gaderace

Motorforkælelse og billetter til klassisk race.

Tank din bil med Shell V-Power og vind billetter til Classic Race Aarhus eller Copenhagen Historic Grand Prix. Tank din bil med Shell V-Power og vind billetter til Classic Race Aarhus eller Copenhagen Historic Grand Prix.

Shell

Forkæl din bil og vind billetter
Fra 27. marts og fire uger frem kan bilister vinde billetter til klassisk gaderace, når de forkæler bilen med Shell V-Power. Og på tirsdage hugger Shell 99 øre af literprisen på markedets eneste rigtige højoktanbenzin.

Foråret markerer vanen tro startskuddet på Shells store V-Power kampagne. Fra 27. marts til 24. april kan bilister, som tanker markedets eneste højoktanbenzin, ikke bare forkæle deres motor. De kan også vinde billetter til årets to gadeløb for smukke, klassiske racerbiler: Classic Race Aarhus og Copenhagen Historic Grand Prix. Her deltager bl.a. Hans Kongelige Højhed Prins Joachim i sin 1965 Lotus Cortina.

Find din bilforsikring på Bilpriser.dk

Sideløbende med konkurrencen om billetter til klassisk gaderace afholder Shell fire særlige V-Power tirsdage. Her kan bilister tanke Shell V-Power til samme pris som almindelig Shell FuelSave 95. En besparelse på 99 øre pr. liter på en benzin, der renser motoren og giver den et vitamintilskud.

”Brændstof er ikke bare brændstof. Det er Shell V-Power et tydeligt bevis på – spørg bare Ferrari. Men også almindelige biler har fordel af V-Power. Det vil vi gerne give bilister en chance for at prøve – endda til stærkt reduceret pris på tirsdage. Og så er vores kampagne for Shell V-Power en genvej til årets store klassiske racerløb for op mod 1.000 heldige bilister,” siger Maria Beck-Tange, direktør for Shells servicestationer i Danmark.

Højoktan og service
I mange byer og bydele har Shells servicestationer en central rolle. Ikke kun som benzintank, men også som nærbutikken, hvor man kan få et let måltid, et franskbrød og en god kop kaffe til sent på aftenen. Alligevel vil bilister, der besøger Shell på fire V-Power tirsdage i april, mærke, at der bliver gjort lidt ekstra for dem.
”Ud over Shell V-Power til nedsat pris vil vores servicestationer også have forskellige aktiviteter, der skaber endnu mere liv på stationen og giver kunderne en ekstra god serviceoplevelse. Nogle stationer planlægger slagtilbud og smagsprøver til deres kunder. Andre afholder dage med god, gammeldags tankpasserservice,” siger Maria Beck-Tange.
Shells V-Power tirsdage løber af stablen den 2., 9., 16. og 23. april.

Annoncér gratis din bil på Bilpriser.dk

Billetter til klassiske gaderace  
I kampagneperioden kan bilister, som tanker Shell V-Power for mindst 100 kr., vinde billetter til hhv. Classic Race Aarhus og Copenhagen Historic Grand Prix. Konkurrencen løber på alle bemandede Shell servicestationer og hos Shell 7Eleven.

Deltagelse sker ved at udfylde en konkurrencekupon og indlevere den ved kassen. Hver Shell-station udlodder 2x2 billetter til en værdi af 500-650 kr. På servicestationer vest for Lillebælt gælder det billetter til Classic Race Aarhus, som afholdes i maj. Øst for Lillebælt gælder konkurrencen billetter til Copenhagen Historic Grand Prix til august.
Vinderne trækkes senest 29. april og får personlig besked via telefon.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.