• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. marts 2013 - Ekstra Baldet

Politiet på påskekontrol

Landsdækkende indsats rettet mod spritbilister og fart

Den ekstra kontrol begynder tirsdag 26. marts og kører frem til og med 2. påskedag. Den ekstra kontrol begynder tirsdag 26. marts og kører frem til og med 2. påskedag.

Ekstra Bladet


Trafikkontrol i påsken
Bilister og andre trafikanter har god grund til at være ekstra omhyggelige med at overholde færdselsreglerne i påsken. Traditionen tro vil færdselspolitiet nemlig være talstærkt til stede på de danske veje for at tjekke trafikanterne i påskeferien, skriver politiet på sin hjemmeside.

Den ekstra kontrol begynder tirsdag 26. marts og kører frem til og med 2. påskedag. På de store rejsedage i begyndelsen og slutningen af påsken vil ordensmagtens opmærksomhed især være rettet mod dem, der kører for stærkt.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

I dagene fra skærtorsdag til påskedag vil de mange involverede betjentes interesse til gengæld først og fremmest være koncentreret om dem, der har fået en tår over tørsten eller indtaget narkotika, før de satte sig bag rattet.

Ved en lignende aktion sidste år blev 4534 taget i at køre for stærkt, mens 46 kørte spritkørsel og fire havde indtaget narkotika eller medicin.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.