• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. marts 2013 - Motor-magasinet.dk

Kvinder køber flere biler

Kvindernes andel af bilhandlerne er stigende.

På to år er kvinders andel af bilkøbene i Danmark steget fra 18 til 23 procent. På to år er kvinders andel af bilkøbene i Danmark steget fra 18 til 23 procent.

Motor-magasinet.dk

Biler i Bella også for kvinder
Med en skilsmisserate på 40 procent og masser af såvel enlige som erhvervskvinder i parforhold, der "ka’ selv", er der ikke noget at sige til, at Biler i Bella også er kvindernes biludstilling. Kvinder bliver år for år en mere betydningsfuld faktor, ikke blot som bilister, men også som bilkøbere.

På to år er kvinders andel af bilkøbene i Danmark steget fra 18 til 23 procent, fortæller produktchef Søren Lindquist fra Bella Center, som er klar til at åbne dørene for den store biludstilling Biler i Bella fra på torsdag den 21. marts til søndag den 24. marts.

"Kvinderne købte tidligere billige biler, men i dag er det helt anderledes avancerede valg, som kvinderne foretager. Mænd går ofte meget op i tekniske detaljer, mens kvinder køber bil ud fra bredt afbalancerede totalbetragtninger om praktisk udbytte, social stil og et signal om "Det her er mig", siger Søren Lindquist.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Kvindernes foretrukne bil
Fiat 500 er en af kvindernes foretrukne livsstilsbiler. Mini, samt lækkert designede cabrioletmodeller og de nye små SUV-biler, er andre foretrukne kvindebiltyper.

På Biler i Bella kan kvinder i alle aldre, med og uden mand, kæreste og børn, let og bekvemt danne sig et indtryk af, hvad der skal være den næste bil.

"Man kan sammenligne en masse biler i en bestemt kategori, for eksempel småbiler, åbne sportsvogne eller SUV-biler, uden at skulle ud i kulden og køre fra forhandler til forhandler. "Kan ungerne være bagi, hvordan er bagagerummet, sidder man godt, stemmer designet" etc., siger Søren Lindquist.

Når de besøgende på udstillingen har fundet en spændende bil, så kan de prøvekøre den omkring Bella Center. Der er i øvrigt rådgivning om barnestole, ligesom der er aktiviteter for børnene på udstillingen i et Lego- og Falck-område.

Find din næste brugte bil her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.