• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. marts 2013 - Honda

Honda klar til Biler i Bella

Honda skiller sig ud på biludstillingen Biler i Bella.

Honda er klar til Biler i Bella, hvor du blandt andet kan opleve Civic 1,6. Honda er klar til Biler i Bella, hvor du blandt andet kan opleve Civic 1,6.

Honda

Honda overrasker til Biler i Bella
Honda udstiller en bred vifte af sit model program på biludstillingen den 21–24 marts i Bella centeret. Dette indebærer blandt andet den nye Civic 1,6 diesel som netop er lanceret hos de danske forhandlere, samt den populære CR-V model, som har fået en god salgsstart siden lanceringen i november. Men dette er ikke alt, den praktiske Jazz model vil også være at finde blandt andet som Hybrid model. Som verdens største motorproducent har Honda et es i ærmet. Dette er Honda Miimo som de besøgende ganske unikt kan opleve på Honda standen.

Civic:
1.6 liters i-DTEC diesel motoren er den nyeste tilføjelse til vores Civic line-up. Hermed får man nu en kombination af praktiske løsninger og rummeligt interiør i Civic’en, sammen med den første motor til Europa fra Honda’s nye Earthdreams Technology serie. Den nye 1.6 liters diesel motor kombinerer konkurrence
dygtig performance (120Hk) og 300Nm med en CO2 udledning på kun 94 g/km (27,8km/l) som giver en imponerende balance mellem brændstoføkonomi og ydeevne.

Den 9. generation af Civic blev lanceret i foråret 2012, og tilbyder en mere raffineret, efficient og mere dynamisk Civic end nogensinde før. Stigende brændstofpriser i Europa kombineret med strengere udledningskrav, har fået Honda til at introducere Earthdreams Technology, en ny generation af drivliner, der realiserer avancerede præstationer med lavt forbrug/udledning, til overkommelige priser.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

CR-V:
Honda er kendt for at lave intelligente bagsæde løsninger som i f.eks. Jazz eller Civic. I den nye CR-V kan kunderne opleve det unikke One-Motion bagsæde, som kan nedfældes i én bevægelse. Med denne løsning, som giver en hel flad bund og hele 1669 liter i bagagerummet, kan den nye CR-V rumme det meste.

Den nye CR-V er kendetegnet ved et dynamisk eksklusivt design, faste personbilslignende køreegenskaber, lavt støjniveau og gode fleksible interiør løsninger. Diesel varianten med 150 hk og 350 Nm samt 4WD har en startpris på kr. 429.000. Udover masser af motorkraft må den trække op til 2000 kg, hvilket kombineret med Honda’s TSA (trailerstabilliseringssystem) vil gøre den til et attraktivt alternativt for camping- og trailer folket. Honda vil desuden også udstille en Van udgave af CR-V’en.

Jazz Hybrid:
Hybrid teknologien vil Honda gerne præsentere for de besøgende på Biler i Bella, Systemet som Honda kalder, IMA (intergrated Motor Assist) er hybrid delen i Jazz’en med en ydelse på 14 Hk. Drivlinen i Jazz Hybrid er en 1,3 liters benzin motor kombineret med elmotoren på 14 hk og med en trinløs CVT gearkasse.
Det integrerede IMA system kombineret med CVT gearkassen gør, at Jazz Hybrid kun udleder 104 g/km CO2. Brændstoføkonomien er ved blandet kørsel 22,2 km/l.

Honda tilbud på Biler i Bella:
Honda SD navigationstilbud, hvor kunderne får et multimedie/navigations anlæg med uden mer pris på udvalgte Jazz, Civic og CR-V modeller er stadig gældende!

Find din næste brugte bil her!

Honda Miimo:
– En robotplæneklipper!
Som verdens største motorproducent vil Honda gerne illustrere bredden i sit produkt sortiment. Netop derfor vælger Honda at tage en robotplæneklipper med på en biludstilling. Honda ved af erfaring fra de store internationale motorshows at udstillingen af anderledes produkter har stor tiltrækningskraft.

Sådan fungerer Honda Miimo:
Den bevæger sig rundt ved hjælp af en kombination af kontrolfunktioner, en timer og tilbagemeldinger fra indbyggede sensorer. Den arbejder inden for et afgrænsningskabel, som er dækket af jord eller ligger langs græsplænensyderkanter. Honda Miimo registrerer det elektroniske signal i kablet og holder sig inden for dette.

Robotklipperen drives af et avanceret litiumionbatteri og vender af sig selv tilbage til dockingstationen, når den skal oplades.
Honda Miimo genererer ingen CO2-udledning, og den er betragtelig mere lydsvag end benzindrevne plæneklippere, Honda Miimo er udstyret med tre separate 360-graders sensorer, som opdager forhindringer på vejen. Honda Miimo, har en kapacitet på op til 3 000 m2 (cirka en halv fodboldbane).

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.