• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. marts 2013 - Hyundai

Den nye Santa Fe

Hyundai spiller med musklerne i den nye Santa Fe.

Priserne på ny Santa Fe Van starter ved 349.995 kr. ekskl. moms og som personbil ved 659.995 kr. Priserne på ny Santa Fe Van starter ved 349.995 kr. ekskl. moms og som personbil ved 659.995 kr.

Hyundai

Hyundai spiller med musklerne
Hvis drømmen er masser af muskelkraft, plads til syv personer eller en van med rum til det hele, klassens sikreste bil og firehjulstræk pakket ind i eksklusivt europæisk design, så er der al mulig grund til at vende blikket mod den nye Hyundai Santa Fe. Den er nu heller ikke sådan lige at overse, for med sin 2,2-liter dieselmotor med 197 hk og en trækkraft på op til 2,5 tons må Santa Fe’en betegnes som den absolutte sværvægter i Hyundai-familien. Nu kommer Hyundai Santa Fe til Danmark.

Siden sin introduktion i 2001 har Santa Fe været en af Hyundai’s absolut mest populære modeller. Hele 2,6 millioner Santa Fe’er er siden rullet ud af fabrikkerne, og med den helt nye Santa Fe tyder alt på, at succesen vil fortsætte. Den nye Santa Fe har virkelig meget at byde på og emmer af overskud. Overskud i det europæiske og dynamiske design og overskud i kabinen, som giver mulighed for hele syv siddepladser. Og i særdeleshed overskud under kølerhjelmen. Her sikrer den 2,2-liters momentstærke dieselmotor med 197 hk i samarbejde med firhjulstrækket nemlig masser af kraftoverskud, hvad enten Santa Fe’en er i terrænet, har trailer på slæb eller cruiser på motorvejen.

Find din næste brugte bil her!
 
”Det er med stor stolthed og glæde, at vi kan præsentere topmodellen i Hyundai’s modelprogram – Santa Fe. Her er nemlig i den grad en bil, der bl.a. vil kunne modsvare den efterspørgsel på kraftfulde vans, som også vores forhandlere mærker blandt kunderne. Firhjulstrækket og 2,2-liter dieselmotoren gør Santa Fe til det oplagte valg, når der f.eks. skal løses opgaver i terrænet eller på byggepladsen, og i bagagerummet er der plads til intet mindre end 1.680 liter bagage. På samme måde er Santa Fe oplagt til fritidsaktiviteter, der kræver terrænkørsel eller træk af f.eks. en heste- eller bådtrailer,”  siger Niels Rønnebech, adm. direktør i Hyundai Bil Import, og fortsætter:

”Sin store kraft til trods er Hyundai Santa Fe faktisk yderst økonomisk, ved blandet kørsel efter EU-norm kan den kører op til hele 17,5 km/l og er nede på en CO2-udledning på 149 g/km – hvilket er imponerende for en bil i denne klasse.”

Vurdér gratis din brugte bil på Bilpriser.dk

Den sikreste i sin klasse
Som altid, når det gælder udviklingen af Hyundai’s biler, er der satset kompromisløst på sikkerheden.
”Santa Fe har ikke bare – som adskillige andre modeller i Hyundai-familien – scoret topkarakterer i Euro NCAP’s skrappe sikkerhedstest. Faktisk er den udnævnt som den bedste i sin klasse med titlen ”Best in car class of 2012”. Og Som enhver anden Hyundai er den nye Santa Fe naturligvis også dækket af 5 Års Triple Garanti, som består af 5 års garanti, 5 års vejhjælp i Danmark og 5 årlige sundhedstjek – vi kalder det Triple Garanti,” siger Niels Rønnebech.

Hyundai Santa Fe kommer til Danmark i én motorvariant – nemlig 2.2-liters dieselmotor. Man kan vælge 6-trins manuel eller automat-gearkasse og tre udstyrsniveauer: Style, Premium og Premium Deluxe, som alle har masser af godt at byde på – særligt Premium og Premium Deluxe udgaverne er proppet med lækre detaljer. I Premium får man bl.a. panoramasoltag, navigation, bakkamera og baksensor, ratbetjening af fartpilot, radio, tripcomputer og Bluetooth, klimaanlæg, smart key, touchscreen, opvarmet forrude og Flex Steer. Alt dette får man også i Premium Deluxe udgaven, som oveni også har sædeindtræk i læder, varme i bagsæder på 2. sæderække, kurvelys samt lækre kromdetaljer.

Besøg forsikringsoversigten her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.