• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. marts 2013 - Volkswagen

Den nye e-up!

Volkswagen præsenterer den nye e-up!

Volkswagen tager hul på et nyt kapitel med introduktionen af deres første serieproducerede el-drevne model: e-up! Volkswagen tager hul på et nyt kapitel med introduktionen af deres første serieproducerede el-drevne model: e-up!

Volkswagen

Den nye Volkswagen e-up!
Volkswagen præsenterer e-up!, der bliver den første i det, der skal blive til en række af serieproducerede el-drevne modeller fra mærket. Med e-up! får man en funktionel, kompakt og næsten lydløs bil, der er perfekt til dagligdags kørsel i bymiljøer og oplagt for pendlere eller som bil nummer to. e-up! klarer afstande på op til 150 kilometer, og når batteriet er ved at være kørt fladt, kan det lades 80 % op på 30 minutter.

e-up! drives næsten lydløst frem af en 60 kW/82 hk stærk el-motor, der giver dig en harmonisk og glidende acceleration uden generende afbrydelser af gearskifte eller motorstøj. Motorens maksimale drejningsmoment på 210 Nm leveres allerede fra 0 o/min, så e-up! er relativt kvik i afsættet og accelererer fra 0 til 100 km/t på 14 sekunder, og den har en topfart på 135 km/t. Lithium-ion-batterierne er bygget ind i bunden af bilen og har en kapacitet på 18,7 kWh, hvilket giver den 1.185 kg e-up! en rækkevidde på 150 kilometer, udregnet på basis af EUs nye forbrugscyklus for el-biler.

Skal e-up! lades op, finder du stikket bag det normale "tankdæksel". Som option kan e-up! fås med Combined Charging System (CCS), der er blevet standardiseret af Volkswagen og andre bilfabrikanter. Systemet understøtter både veksel- og jævnstrøm, så du kan lade på de fleste ladestationer, uanset strømkilde og spænding.

Søg brugt Volkswagen up! her

50 minutter for en fuld opladning
Det forventes at den offentligt tilgængelige infrastruktur vil være klar med Combo-hurtiglade-stationer, når e-up! lanceres senere på året. Her vil man kunne lade bilen 80 % op på 20-25 minutter. Ligeledes vil der være semi-hurtiglade-stationer, hvor det vil tage op til 50 minutter for en fuld opladning.

Designmæssigt adskiller e-up! sig diskret fra de øvrige up!-modeller med kendetegn som de boomerang-formede LED-kørelys i frontkofangeren, 15" maskin-polerede alufælge og Volkswagen-logoer med blå baggrundsfarve. Udover dette er front, sideskørter og bunden optimeret aerodynamisk.

Interiøret i e-up! byder på sæder med lysegråt betræk og blå syninger, og specielle læder- og kromdetaljer i interiøret giver et stilrent indtryk, der matcher bilens koncept som en rendyrket el-drevet bybil.

e-up! præsenteres på biludstillingen i Frankfurt til september og forventes introduceret på det danske marked i løbet af efteråret.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.