• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. marts 2013 - Autocom

10 gode råd til din kørsel

Spar penge og brændstof ved at køre rigtigt.

Hvis du vælger at køre med omtanke, har du mulighed for at kunne spare helt op til 20% på kørselsbudgettet på penge og brændstof Hvis du vælger at køre med omtanke, har du mulighed for at kunne spare helt op til 20% på kørselsbudgettet på penge og brændstof

Autocom

Selvom bilfabrikanterne de seneste år har gjort meget for at producere mere økonomiske og miljøvenlige biler, så er der ifølge Autocom op til 20 % at spare på kørselsbudgettet, hvis man køre lidt med omtanke og følger trafikstyrelsens 10 simple råd. Alene af hensyn til ens økonomi er der god grund til at følge disse råd, og som bonus er man på denne måde også en langt mindre belastning for miljøet.

Forudsætningen for at man er med til at mindske forureningen og få en økonomisk gevinst er dog, at bilen bliver jævnligt vedligeholdt og får den nødvendige service samt at bilen har det korrekte dæktryk. Uden et korrekt dæktryk køres der færre kilometer på literen samtidig med at dækkene oplever et større slid.

Lad 4.000 bilforhandlere byde på din bil - Sælg din bil på Autocom.dk!


De 10 værdifulde tips til miljøvenlig kørsel:


1. Brug bilen umiddelbart efter at motoren er tændt. Selv ved vintertid er det ikke en god ide at lade sig friste til at lade motoren stå i tomgang.

2. Vær opmærksom på trafikken og kør i et jævnt og godt flow, for at undgå unødvendig acceleration eller ombremsninger.

3. Brems med motoren. Slip gaspedalen helt, bliv i gear, og lad bilen rulle frem til stop.

4. Accelerer friskt, men jævnt og brug max. 75 procent af bilens tophastighed. En langvarig acceleration kan koste ca. 40 % mere brændstof, end en frisk og jævn.

6. Træd behersket på gaspedalen. Luftmodstanden forøges jo hurtigere du kører og derved bruges der mere brændstof.

7. Kontroller dæktrykket regelmæssigt. Det giver god mening at gå en eller to decimaler over det foreskrevne dæktryk i bar.

8. Undgå unødig ballast. Afmonter tagbagagebæreren, når den ikke er i brug og fjern ting fra bagagerummet for at undgå øget vindmodstand og øget brændstofsforbrug.

9. Sluk for airconditioning, el-bagrude og hjælpelygter, når der ikke er brug for det.

10. Skift til højeste gear, så hurtigt som muligt. Nyere biler kan sagtens køre med 50 kilometer i timen i femte gear.


Autocom har eksisteret siden 2001 og er en af pionererne indenfor online bilauktion i Europa. Som de eneste tilbydes gennem det unikke netværk af 4.000 godkendte forhandlere, at du kan opnå markedets højeste forhandlerpris ved salg af bil indenfor 24 timer.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.