• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. marts 2013 - Bilpriser.dk

Danskerne er gået på biljagt!

Flere og flere danskere finder bilen på Bilpriser.dk

Med de nye søgekriterier er det blevet endnu lettere af finde drømmebilen på Bilpriser.dk. Med de nye søgekriterier er det blevet endnu lettere af finde drømmebilen på Bilpriser.dk.

Bilpriser.dk

Danskerne på biljagt
Siden årets start er søgningen efter brugte biler på Bilpriser.dk steget med 50% i forhold til niveauet i slutningen af 2012, så det er helt tydeligt at danskerne handler bil i stor stil. Vi ser samtidig at udvalget af brugte biler til salg stiger fra dag til dag - både fra bilforhandlere og private sælgere.

Med de seneste forbedringer på Bilpriser.dk er det nu blevet endnu lettere at finde præcis den bil du er på udkig efter, og det har mange af vores brugere allerede haft glæde af. Prøv det selv når du næste gang skal på biljagt.

Find din næste brugte bil her!

Sælg din bil i dag
Er tiden inde til ny bil? Det tager kun 5 minutter at oprette en bilannonce på Bilpriser.dk - og så er det helt gratis.

Opret gratis bilannonce her!

Husk vurderingen inden du handler
Hvad enten du skal købe eller sælge, så er det en rigtig god idé at få en uvildig vurdering af bilens pris inden du handler. På Bilpriser.dk kan du altid lave professionelle købs- og salgsvurderinger helt gratis.

Lav gratis bilvurdering her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.