• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. februar 2013 - Volkswagen

Mikrobil med machoappel

Volkswagen præsenterer mikrobilen Cross up!

Volkswagen præsenterer Cross up! med en 75 hk stærk 3-cylindret benzinmotor og 5-trins manuel gearkasse. Volkswagen præsenterer Cross up! med en 75 hk stærk 3-cylindret benzinmotor og 5-trins manuel gearkasse.

Volkswagen

Mikrobil med machoappel
Efter Touran, Golf Plus og Polo føjer Volkswagen nu up! til viften af Cross-modeller, der alle er kendetegnet ved at have et stænk af offroad-appeal i designet.

Cross up! adskiller sig fra de øvrige up!-modeller ved en stribe markante designdetaljer, der ved første øjekast giver modellen sin egen karakter. En øget frihøjde, skærmkanter og dørvangere i sort plastik, en frontkofanger med alu-farvet indlæg og beskyttelsespaneler nedenunder giver cross up! en snert af offroad-appeal. Udover disse detaljer er sidespejle og tagræling  lakeret i mat sølv, og 16" tommer cross-aluminiumsfælge med dæk i dimensionen 185/50 giver bilen et robust look¨.

Søg brugt Volkswagen up! her!

Atmosfæren i interiøret har fået et pift med sæder i et specielt betræk, der fås i rødt eller anthrazit, og instrumentbordet kan specificeres i rødt, sort eller mørk sølv. Rat og håndbremse er beklædt i sort læder med farvede syninger, og instrumenter og ventilationsdysere er dekoreret med kromkanter, og endelig er dørtrinene forsynet med cross up! skrift.

Cross up! kører med en 75 hk stærk 3-cylindret benzinmotor og 5-trins manuel gearkasse. Der er foreløbig ingen planer om at introducere cross up! i Danmark.

Besøg billånsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.