• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. februar 2013 - Alfa Romeo

Den nye Alfa Romeo 4C

Verdenspremiere på Alfa Romeo 4C.

Den endelige version af 4C er frugten af et teknologisk samarbejde imellem Alfa Romeo og Maserati, som bliver præsenteret på den 82. biludstilling i Genève til marts. Den endelige version af 4C er frugten af et teknologisk samarbejde imellem Alfa Romeo og Maserati, som bliver præsenteret på den 82. biludstilling i Genève til marts.

Alfa Romeo

Essensen af sportsvogn
Den baghjulstrukne coupé med centermotor og to skålformede sportssæder er essensen af en sportsvogn, og helt tro mod Alfa Romeos DNA: Sport, italiensk design og teknologi, lover Alfa.

Bilen er designet af Alfa Romeos ingeniører og skal produceres på Maseratis fabrik i Modena. Den nye kompakte superbil bliver tilgængelig på markedet i 2013, hvor den samtidig markerer det italienske mærkes tilbagevenden til USA og indvier Alfa Romeos globale vækstplan. Alfa Romeo 4C ventes til Danmark sidst på året.

Alfa Romeo 4C stammer direkte fra det koncept, der imponerede på biludstillingen i Geneve for to år siden og siden vandt tre prestigefyldte priser.

Annoncér gratis din bil på Bilpriser.dk

Forkortelsen "4C" henter sin inspiration fra Alfa Romeos glorværdige fortid. Faktisk refererer det til Alfas sportslige traditioner: Forkortelserne 8C og 6C prægede i 1930’erne og 1940’erne to sportsvogne, som henholdsvis havde otte og seks cylindre.

Fleksibilitet og toppræstationer
Alfa Romeo 4C stræber i sit design og i sin konstruktion mod målet om at nå et vægt-/ydelsesforhold på under 4 kg/hk. Dette gøres ikke udelukkende ved at fokusere på høj effekt, men især ved at begrænse vægten på bilen for at sikre maksimal fleksibilitet og toppræstationer.

Alfa Romeo 4C anvender teknologi og materialer fra supersportsvogne (herunder Alfa Romeo 8C Competizione) - kulfiber, aluminium, baghjulstræk - samt teknologi fra de nyeste Alfa Romeo modeller, som er tilpasset til Alfa Romeo 4C. Det gælder for eksempel den nye 1750 turbo benzin motor i aluminium med direkte indsprøjtning, den sofistikerede "Alfa TCT" dobbeltkoblingsgearkasse og Alfa DNA systemet med en ny Race indstilling.

De kompakte mål gør, at 4C skiller sig klart ud fra sine konkurrenter: Den er lige under 4 meter lang, 200 cm bred, 118 cm høj og har en akselafstand på under 2,4 meter.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.