• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. februar 2013 - Autobutler

Tommelen op fra bilejerne

Værkstedsportalen autobutler.dk får ros af bilejerne.

Her er det synlige bevis på autobutler.dk's topplacering på den førende ratingtjeneste Trustpilot.dk. Her er det synlige bevis på autobutler.dk's topplacering på den førende ratingtjeneste Trustpilot.dk.

autobutler.dk

Topkarakter fra 1.000 bilejere
Da Henning Berg fra Søborg forleden var bilejer nummer 1.000, der gik ind og bedømte værkstedsportalen autobutler.dk på Danmarks førende ratingtjeneste Trustpilot.dk, gav han den topkarakter, fem stjerner. Det var med til at holde værkstedsportalen på førstepladsen i kategorien Biler med 9,5 ud af 10 mulige point.

"Jeg har brugt autobutler flere gange og er meget tilfreds", lyder den sjællandske Saab-ejers dom, der denne gang tog imod et tilbud fra et værksted på Helsingør-kanten. Det var et par tusinde kroner billigere end det andet bud, der kom.

Tilfredsheden med autobutler.dk skyldes ikke kun, at han begge gange har sparet tusindvis af kroner. Han roser også, hvor nemt det er at bruge værkstedsportalen:
"Autobutler.dk er smart, fordi flere værksteder byder på at lave bilreparationerne for dig. Eneste forudsætning er, at du skal vide, hvad du skal have lavet - men du kan selvfølgelig altid efterfølgende mod en merpris aftale flere opgaver", fortæller han.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Nem opskrift
Henning Berg giver gerne en opskrift på, hvor nemt det er:
"Punkt ét: Beskriv på autobutler.dk, hvori opgaven består. Punkt to: Angiv, hvor langt fra dig, i kilometer, værkstedet må ligge: Valby, Korsør eller ..?. Punkt tre: Fortsæt med dit liv, og vent på, at du per mail får besked om, at der er kommet tilbud på opgaven til dig", roser Henning Berg, som denne gang fik lavet synsklargøring med service, det vil sige skifte af olie og filtre plus smøring.

Han fik også bremser skilt ad, smurt og samlet plus nye bremseskiver og klodser bag, fik ordnet nummerpladelys, nyt låsetøj på anhængertræk og fik kørt bilen til periodisk syn, hvor den blev godkendt uden anmærkninger - alt til en pris inkl. synsgebyr og lånebil på lige godt 5.100 kr. En forrude blev skiftet udenfor tilbuddet, og bilen skal i februar undervognsbehandles på samme værksted.

"Jeg har ikke benyttet værkstedet før, men jeg har kun pæne ting at sige om deres service, de afklarende telefonopkald og det arbejde, værkstedet udførte på Saab'en. Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre behandling eller pris og vil også næste gang benytte mig af autobutler, når jeg skal have ordnet bil. Jeg kan ikke se argumentet for ikke at gøre det", slutter han.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.