• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. februar 2013 - Renault

Facelift til Kangoo

Renault puster nyt liv i den populære varevogn.

Nyt udseenede og nye fordele til den populære varevogn Renault Kangoo. Nyt udseenede og nye fordele til den populære varevogn Renault Kangoo.

Renault

Nyt liv til populær varevogn
Renault Kangoo Van får nu et facelift af de mere markante. Blandt andet er det nu muligt at få den med tre forsæder, og i den elektriske udgave sker der også store forbedringer. Desuden er serviceintervallet øget fra 30.000 – 40.000 km.

Siden lanceringen i 2008 har Renault Kangoo været en succes af de mere markante. I alt kører, der nu 400.000 Kangoo rundt og med en markedsandel på 17.5 procent er det en leder i segmentet. I alt findes der fem forskellige versioner af Kangoo. Kangoo Van, Compact og Maxi, mens der er to versioner på el Kangoo Z.E. og Kangoo Maxi Z.E.

Søg brugt Renault Kangoo her!

Man skal ikke have luppen frem for at finde forskellene mellem 2013 versionen og så den, der kom på markedet tilbage i 2008. En helt ny front med Renaults nye designidentitet er den umiddelbare forskel udenpå.. Men også nye sidespejle og nye baglygter er med til at løfte den nye Kangoo.

I kabinen er der nu et helt nyt instrumentbord af langt højere oplevet kvalitet, men den største forskel er nok, at man til alle modeller nu kan få tre forsæder – og det gælder for alle versioner. Kort – lang, diesel, benzin eller el.

Bedste brændstofforbrug
På motorsiden er Kangoo stadigvæk i front med de mest økonomiske motorer, der har det bedste brændstofforbrug i klassen.
Den mindste dieselmotor er den 75 hk diesel, der sammen med den 90 hk diesel begge går over 23 km/l – hvilket giver et CO2/km på 112 gram. Det er også muligt at få Kangoo med den 120 hk benzin TCe motor, mens den største diesel er på 110 hk og blot har et udslip på 115g/km og dermed et forbrug på lige under 23 km/l.
 
For at hjælpe føreren til at optimere kørslen vil der i den nye Kangoo være en gear shift indicator, ligesom det er muligt at aktivere en ECO mode knap – der kan spare op til 10 procents brændstof.

Med til at mindske de samlede omkostninger på den nye Kangoo er også at serviceintervallerne er øget. Tidligere var det 30.000 km/2 år. Dette er nu udvidet til 40.000 km/2 år.

Luksus er en mulighed
Helt nyt er også, at den nye Kangoo nu kan fås med R-Link systemet, der via en 7 tommer skærm indeholder TomTom® LIVE navigation, radio, og muligheden for at downloade mails direkte i bilen. Desuden vil der være en række apps som man kan benytte. Eksempelvis Google.  Desuden har bilen den seneste version af antiskridsystemet ESC og bakkamera, der er indbygget i førerens solskærm. Alle Kangoo producers på Renaults Maubeuge fabrik i Nordfrankrig, hvor søsterbilen Mercedes Citan i øvrigt også producers.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Kangoo ZE
Den elektriske Kangoo får naturligvis også alle de nye ting som den konventionelle Kangoo har fået, men derudover vil den undergå yderligere forandringer. Opladningen sker nu ikke længere på siden af bilen, men i fronten bag det store Renault logo, der kan vippes til side. Derudover får bilen en såkaldt Voice Function, der betyder at bilen udsender en lyd mellem 1-30 km/t med det formål at gøre fodgængere og cyklister opmærksom på, at her kommer en lydløs elbil.

Renault Kangoo Z.E. fik i 2011 de danske motorjournalisters pris – Årets Varebil – ligesom sammenslutningen af europæiske varevognsjournalister IVOTY kårede den til International Van of the Year 2011. Kangoo ZE er til dato den bedst sælgende elbil med mere end 7000 solgte enheder – heraf 4000 i Frankrig. I Danmark er tallet omkring 120 styks og det tal forventes at stige markant i 2013.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.