• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. februar 2013 - KIA

KIA Carens i Geneve

KIA er klar med endnu flere nyheder i Geneve.

KIA præsenterer den helt nye Carens på biludstillingen i Geneve til marts. KIA præsenterer den helt nye Carens på biludstillingen i Geneve til marts.

KIA

KIA klar med Carens
I sidste uge kunne vi på Bilpriser.dk fortælle, at KIA præsenterer to nye medlemmer i Cee´d familie i form af pro_cee'd og cee'd GT. Nu tilføjer KIA den helt nye kompakte MPV, KIA Carens, der blev præsenteret i september 2012 i forbindelse med Mondial de l’Automobile i Paris til listen over nyheder. 

Carens er designet og konstrueret til at opfylde de moderne familiers behov og forventninger. Den har et slankt, aerodynamisk design med kabinen langt fremme, hvilket giver masser af plads i kabinen, og den fås med fem eller syv sæder og en lang række features inden for komfort og sikkerhed. Når den nye Carens kommer til salg i Europa i løbet af de kommende måneder, kan kunderne vælge mellem fire motorer med en ydelse fra 115-166 hk og CO2-emissioner fra kun 124 g/km.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Første benzinhybridbil i D-segmentet
KIA Optima Hybrid er den første benzinhybridbil i D-segmentet i Europa, og den har et særdeles innovativt parallelt hybridsystem udviklet af KIA, som omfatter en 2,0-liters benzinmotor og en 30 kW-elmotor. Efter en opgradering til modelår 2013 har den nu imponerende specifikationer med en maksimal ydelse på 190 hk. Accelerationen fra 0-100 km/h er overstået på 9,4 sek., og tophastigheden er 192 km/h. Effektiviteten er også i top med klassens førende brændstoføkonomi med 19,6 km/l (en forbedring fra 18,5 km/l) og et lavere CO2-emissionsniveau på 119 g/km (en reducering far 125 g/km).

MPV til den aktive familie
"Det er også spændende for os at vise den helt nye Carens, som bringer KIA tilbage i et vigtigt bilsegment i Europa med en særdeles konkurrencedygtig, moderne MPV til familier med en aktiv livsstil. Og den opgraderede Optima Hybrid viser mærkets fortsatte engagement i at udvikle vores avancerede teknologier med yderligere forbedringer af brændstoføkonomi og præstationer med vores avancerede hybriddrivlinje", udtaler Michael Cole, som er Chief Operating Officer hos KIA Motors Europe.

Besøg billånsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.