• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. januar 2013 - Motor-magasinet

Ny kineser udviklet i Europa

Qoros GQ3 får premiere på Geneve-udstillingen.

Det er europæisk kvalitet og sikkerhed i den nye kinesiske Quros GQ3, oplyser ledelsen i Europa. Det er europæisk kvalitet og sikkerhed i den nye kinesiske Quros GQ3, oplyser ledelsen i Europa.

Motor-magasinet

Premiere på Geneve-udstillingen
Qoros-modellen er kinesisk, men den er udviklet i Europa og den første af en række nyheder fra Kina fra samme selskab. Den nye modelserie har premiere på Geneve-udstillingen til marts.

"Den er toppen i sikkerhed og vil henvende sig til nye unge kunder, der ønsker god plads, udtaler Volker Steinwascher, tidligere VW-chef i USA, der er med bestyrelsen for det nye selskab i Europa".

Qoros er et joint venture mellem kinesiske Chery Automobile og Israel Corporation, der kontrollerer Better Place. Mærket blev født som Chery Quantum Automotive Corporation i 2007, men er siden omdøbt til Qoros.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Qoros GQ3, som modellen er døbt, har premiere i Kina i løbet af efteråret og tilbydes straks efter i Europa, og det bliver i europæisk kvalitet og sikkerhed, oplyser designchef Gert Volker Hildebrand, der har været ansvarlig for designet af sedanen, der er på størrelse med VW Jetta. En hatchback og en stationcar af modellen ventes at følge efter.

Næste år kommer en større Qoros SUV. Det er endnu ikke meget teknisk, der er sluppet ud fra selskabet, men den nye model Qoros er 1,84 meter bred, som en af de bredeste modeller i C-segmentet. Hjulene er i letmetal 19".

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.