• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. december 2012 - Ford

Åbent Hus hos Ford

Ford fejre nytår med Åbent Hus d. 5.-6. januar.

Sæt kryds i kalenderen d 5.-6. januar 2013 og kig forbi til Åbent Hus hos din lokale Ford forhandler. Sæt kryds i kalenderen d 5.-6. januar 2013 og kig forbi til Åbent Hus hos din lokale Ford forhandler.

Ford

Ford Ka fra 69.980 kroner
Ford fejrer nytåret med Åbent Hus i weekenden den 5.-6. januar og gode tilbud på et stort udvalg af Fords modeller. Ikke mindst nytårstilbuddet på Ford Ka fra 69.980 kroner.

Fords tilbud på Ford Ka Trend 1,2 benzin med 69 HK gør samtidig Ford Ka til et attraktivt tilbud blandt Danmarks billigste biler. Tilbuddet omfatter biler på lager og gælder frem til 31. januar 2013.

Det er dog ikke det eneste trækplaster. I forbindelse med nytårskuren har Ford udskrevet en konkurrence, som alle besøgende – over 18 år - kan deltage i. Den heldige vinder af konkurrencen bliver belønnet med en Ford Ka Trend+ med stylingpakke.

Søg brugt Ford Ka her!

Samtidig kan du se nærmere på den helt nye Ford Fiesta som introduceres på det danske marked netop nu. Ny Ford Fiesta kan udstyres med Active City Stop. Fords automatiske bremse-system reducerer risikoen for kollision med den forankørende i tæt by-trafik ved automatisk at aktivere bremserne, hvis systemet registrerer at der er sandsynlighed for en kollision. Ny Ford Fiesta fås fra 119.960 kroner.

En anden stor nyhed er Ford B-MAX – bilen uden midterstolpe. B-MAX har praktiske skydedøre og fik fem stjerner i Euro NCAP crash test. Kombinationen af den skjulte midterstolpe inde i dørerne samt skydedøre giver en åbning på 1,5 meters bredde, når begge døre er åbne. Det gør det betydeligt nemmere at komme ind og ud af bilen, ligesom det bliver en leg at spænde et barn fast i autostolen. Ford B-MAX er en bil, der bryder med traditionelle forestillinger om design, teknologi og udstyr i denne klasse. Priserne på Ford B-MAX starter ved 189.990 kroner.

Ford Focus
Sidst men ikke mindst kan du få fingrene i en Ford Focus spækket med udstyr til en rigtig god pris. Ford Focus Edition har blandt andet Garmin navigation, automatiske vinduesviskere med regnsensor, unikt Edition sædeindtræk, 16” alufælge samt “usynlige” dørkantsbeskyttere, der beskytter mod buler og ridser.

Derudover har Ford Focus Edition også den prisvindende teknologi, Automatisk Nødopkald. I tilfælde af at én eller flere airbags udløses eller brændstoftilførslen afbrydes, kalder systemet automatisk op til nærmeste alarmcentral og afgiver en alarmmelding på det lokale sprog og oplyser bilens eksakte GPS-koordinater.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Det er også værd at bemærke at Ford Focus Edition kan fås med Fords nye, bomstærke 3-cylindrede benzinmotor – EcoBoost 1,0, som har vundet titlen som ’International Engine of the Year 2012’.

Ford Focus skrev historie, da den, som den første bil nogensinde, blev hædret med hele fire af Euro NCAP’s eftertragtede sikkerhedspriser – én for hver af sikkerheds-teknologierne Active City Stop, Lane Keeping Aid, Driver Alert og Forward Alert. I den mere bekvemmelige ende af skalaen, fås Ford Focus også med Fords Active Park Assist, der forvandler parallel-parkering fra sveddryppende trafik-stress til ubekymret leg.
Priserne begynder fra 224.990 kroner for en Ford Focus Edition i 5-dørs version med 1.0 l.  EcoBoost benzinmotor med 100 HK.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.