• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. december 2012 - Applus Bilsyn

Spring køen over

Sådan speeder du op for nummerpladerne.

Bilister, der har bestilt deres nummerplader på nettet, kan få dem udleveret med det samme, når de kommer ind i synshallerne. Derved er nummerpladerne klar til afhentning. Bilister, der har bestilt deres nummerplader på nettet, kan få dem udleveret med det samme, når de kommer ind i synshallerne. Derved er nummerpladerne klar til afhentning.

Få nummerpladerne hurtigere
Danske bilister kan få deres nummerplader udleveret endnu hurtige i synshallerne, hvis de bestiller dem på nettet hjemmefra. Men det ved mange ikke, fortæller Applus Bilsyn.
Det er nemt at bestille sine nye nummerplader på ”nummerplader.dk”. Det tager under 5 minutter. Alligevel får mange danske bilister ikke bestilt deres nummerplader, før de møder op i den lokale synshal.

”Bilister, der har bestilt deres nummerplader på nettet, kan få dem udleveret med det samme, når de kommer ind i synshallerne. Nummerpladerne er lagt frem og ligger parate til afhentning. Vores netkunder er rigtig tilfredse med den enormt hurtige afhentning,” siger Per V. Rasmussen, administrerende direktør hos Applus Bilsyn.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

Kender ikke fordelene ved netbestilling
Hos Applus Bilsyn fortæller man, at der stadig er mange, som ikke kender til fordelene ved at bestille på nettet. Hovedparten af nye nummerplader afhentes nemlig uden, at bilisterne har forudbestilt disse.

”Det er den samme tendens over hele landet. Flertallet af nye nummerpladebestillinger sker ved, at folk dukker spontant op i synshallerne uden nærmere varsel. Muligheden for at hente nummerplader i synshallerne i stedet for på motorkontorerne er nemlig blevet en succeshistorie. Nu behøver man ikke længere stå i kø i flere timer på motorkontoret. Dog vil vi gerne hjælpe bilisterne med at få nummerpladerne endnu hurtigere – nemlig ved at de bestiller nummerpladerne på nettet. Det gør vi i øjeblikket folk opmærksomme på i synshallerne og gennem andre initiativer,” siger Per V. Rasmussen.

Annoncér gratis din bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.