• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. april 2012 - Renault

Prisregn over Kangoo

Priserne hagler ned over Kangoo Z.E.

Det britiske specialmagasin What Van, der specialiserer sig i varevogne, har netop kåret Renault Kangoo Z.E. som Van of the year. Det britiske specialmagasin What Van, der specialiserer sig i varevogne, har netop kåret Renault Kangoo Z.E. som Van of the year.

Renault

Priser til Renault Kangoo
Først kårede de danske motorjournalister Renault Kangoo Z.E. til Årets Varebil 2012. Så gjorde de irske motorjournalister danskerne kunsten efter. Og kort efter kom den største hæder, da den internationale varevognsjury ”IVOTY” kårede Kangoo Z.E. som Van of The Year i Europa.

Find din næste bil på Bilpriser.dk

Van of The Year
Nu tilfalder der så den elektriske Renault Kangoo Z.E. endnu mere hæder. Det britiske magasin What Van, der specialiserer sig i kommercielle køretøjer, har netop kåret Kangoo Z.E. som Van of The Year. Det er den 4.pris Kangoo Z.E. modtager på få måneder.

De mange titler understøtter den store interesse, der er for Renault Kangoo Z.E. Ikke alene ude i Europa, men også i Danmark.
”Allerede inden introduktionen af Renault Kangoo Z.E. herhjemme, er der allerede underskrevet mange slutsedler på den elektriske Kangoo Z.E. Vi oplever dagligt henvendelser fra virksomheder, der ønsker at få en eller flere Kangoo Z.E. ind i deres flåde af varevogne. Det drejer sig om distributionsvirksomheder, servicevirksomheder og offentlige myndigheder, der kan se en stor fordel i at levere varer og tjenesteydelser i en bil, der hverken udleder partikler, CO2 eller støj”, siger pressechef i Renault Danmark Søren Hyltoft.

Foretag en vurdering inden bilhandlen!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.