• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. april 2012 - Porsche

Porsche Cayenne GTS

Den nye Porsche Cayenne GTS har 420 hk.

Porsche Cayenne GTS som har køreegenskaber som en sportsvogn er blevet præsenteret i 2. generation til en Introduktionspris på 1.922.607 kr. Porsche Cayenne GTS som har køreegenskaber som en sportsvogn er blevet præsenteret i 2. generation til en Introduktionspris på 1.922.607 kr.

Porsche

Sportslige præstationer
Konceptet: vægt på sportslige præstationer. Opskriften: mere motorydelse, mere dynamisk kraftudvikling, strammere og sænket undervogn, sportsligt udstyr.  Dermed lukker den nye Porsche Cayenne GTS ikke blot hullet mellem Porsche Cayenne S og Porsche Cayenne Turbo, men den differentierer sig med særlige kendetegn klart fra de øvrige Cayenne-modeller.

Under hjelmen på Porsche Cayenne GTS arbejder en optimeret 4,8-liters V8-motor med 420 hk (309 kW), der har sin basis i motoren fra Porsche Cayenne S, hvor den yder 400 hk. Kraftoverførslen varetages af Tiptronic S (automatgear) med otte trin og integreret start-stop-funktion. Med en dynamisk opsat motor og gearing, betoner Porsche Cayenne GTS sin sportslige natur og er til hver en tid klar til sprint. På blot 5,7 sekunder klarer Porsche Cayenne GTS spurten fra 0-100 km/t, efter blot 13,3 sekunder er de 160 km/t nået. Tophastigheden ligger på 261 km/t, og det gennemsnitlige brændstofforbrug er imponerende for så stærk en SUV: 9,3 km/l.

Søg brugt Porsche på Bilpriser.dk

Overbevisende køredynamik
Porsche Cayenne GTS' overbevisende køredynamik stammer ikke mindst fra den præcist afstemte undervogn. Undervognen er strammere opsat, udstyret med Porsche Active Suspension Management (PASM), og karosseriet er sænket 24 millimeter i forhold til Porsche Cayenne S. Dermed er den nye Porsche Cayenne GTS tættere på vejbanen og bevæger sig med samme suverænitet og agilitet, der kendetegner en fuldblods-sportsvogn.

Den nye Porsche Cayenne GTS understreger sin sportslige attitude ved en række karakteristiske ydre kendetegn, fx dele af frontdesignet, der er hentet fra Porsche Cayenne Turbo. Ruderammer og lister er lakeret i sort højglans, sideskørterne er mere fremtrædende, og de bredere skærmkasser og en karakteristisk tagspoiler med en særlig dobbelt-vinge-profil runder det særdeles sportslige eksteriørdesign af.

Besøg forsikringsoversigten her!

Interiør med sportslig elegance
Interiøret i Porsche Cayenne GTS er præget af sportslig elegance, og læderkabine med Alcantara-indlæg er standard. Sportssæder foran med otte-vejs elektrisk justering er ligeledes en del af det omfattende standardudstyr.

Den nye Porsche Cayenne GTS forventes til Danmark til august 2012, men kan allerede nu bestilles hos Danmarks to autoriserede Porsche Centre, Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland. Introduktionsprisen på Porsche Cayenne GTS er 1.922.607 kr.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.