• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. april 2012 - Skoda

Tivoli-model fra Skoda

Skoda introducerer Tivoli kampagnemodel.

Skoda er blevet sponsor i Tivoli og fejrer havens snarlige åbning med at holde Tivoli-dage 9. april og 15. april, hvor Octavia Tivoli introduceres. Skoda er blevet sponsor i Tivoli og fejrer havens snarlige åbning med at holde Tivoli-dage 9. april og 15. april, hvor Octavia Tivoli introduceres.

Skoda

Den nye Octavia Tivoli
Skoda holder åbent hus 2. påskedag og den efterfølgende søndag, hvor foråret og den snarlige åbning af Tivoli fejres med introduktionen af den helt nye Octavia Tivoli. Octavia har i mange år været en af danskernes foretrukne familiebiler, der især er kendt for sin rummelighed, og nu kan den fås med masser af ekstra udstyr uden merpris i et begrænset antal.

Eksempelvis har Octavia Tivoli klimaanlæg, 16” alufælge, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, parkeringssensor for og bag, midterarmlæn med nedkølet opbevaringsrum, indstigningslys under sidespejlene samt et mere eksklusivt indtræk. Og Octavia har som altid 4 års garanti. Har man brug for den helt store tryghed, kan man udvide dækningen yderligere ved at tilkøbe SKODA-forhandlernes Tryghedsaftale i yderligere 1 år.

Søg brugt Octavia på Bilpriser.dk

Mere udstyr i plus pakken
Octavia Tivoli kan fås i et bredt motorprogram, der starter med den helt nye 1.2 TSI. Har du brug for ekstra kræfter under motorhjelmen, kan du få 1.4 TSI versionen, som til og med er en GreenTec model, der kører ekstra langt på literen. Er du mere til diesel, kan Octavia Tivoli fås med både 1.6 TDI og 2.0 TDI turbodiesel motor.

Skoda har også en Tivoli Plus pakke med yderligere udstyr. Pakken indeholder el-førersæde med hukommelse, stof-læder indtræk, el-indfældbare sidespejle med hukommelse, tågelygter med drejelys, opvarmede sprinklerdyser ved forruden, regnsensor, nedblændende bakspejl samt sidespejl i førerside samt opbevaringsboks under passagersædet. Besparelsen er næsten 17.000 kr., men så har du også stort set alt det udstyr, du kan opdrive til Octavia.

GreenLine kører 26,3 km/l
Skoda sætter også en Tivoli-tur for hele familien med alt betalt samt andre præmier i form af guld- og årskort til Tivoli på højkant i en konkurrence, hvis man besøger en af Skoda-forhandlerne i kampagneperioden og deltager i påskespøgen.
Skoda Octavia er en af Danmarks mest populære familiebiler, der især henvender sig til familier med behov for en rummelig og driftssikker bil. Der kører næsten 36.000 SKODA Octavia på danske veje. SKODA Octavia fås også i en GreenLine version, der kører op til 26,3 km/l og udleder 99 g/km CO2.

Besøg billånsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.