• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. marts 2012 - Ekstra Bladet

Top Gear Live går i luften

Anders Breinholt vil tale om p-vagter i Top Gear Live.

Anders Breinholt vil tale om cyklister, betalingsringen og emsige p-vagter med Top Gear-værterne Clarkson og May i aften under Top Gear Live. Anders Breinholt vil tale om cyklister, betalingsringen og emsige p-vagter med Top Gear-værterne Clarkson og May i aften under Top Gear Live.

Ekstra Bladet

Breinholt erstatter Hammond
I København erstattes Richard Hammond af den danske tv-vært Anders Breinholt fra Natholdet på TV2. Forklaringen er, at Top Gear Live gerne vil give deres shows en lokal vinkel. Det hele foregår på engelsk, men det bliver kun sjovere af, at en lokalkendt vært tager gas på ting fra publikums eget liv. Top Gear Live har tidligere spillet med lokal medvært i byer som Amsterdam, Durban og Moskva.

Anders Breinholt fortæller, at det kan være et emne som cyklister, der vil være sjovt at tage op med Clarkson og May, fordi der er cykelstier overalt i København og fordi man som bilist bliver tvunget til at tage stilling til cyklister hele tiden.

Søg brugte biler på Bilpriser.dk

Emsige p-vagter og Betalingsringen
"Betalingsringen og ekstremt emsige p-vagter er også emner, der kan blive kastet på bordet, lige som vi bliver nødt til at forklare de britiske værter om det system, vi har i Danmark, hvor du betaler for tre biler, men kun får én," fortæller Anders, og fortsætter:

"Vi kommer også ind på nogle af de grimmeste biler, der nogensinde er lavet, og jeg drømmer om at få en Austin Allegro med. Vi gjorde nar af den i Natholdet, og så var der en Allegro-ejer, der sendte et fint billede af sin bil. Den er utrolig grim, men da den kom frem, må den have haft noget over sig," slutter Anders Breinholdt.

Annoncér din brugte bil på Bilpriser.dk - Det er gratis

Fire dage med Top Gear Live
De tre værter skriver det endelige manuskript tirsdag og onsdag, og torsdag er der generalprøve. Premieren er torsdag kl. 20.00, hvorefter der spilles fredag, lørdag og søndag. Der er enkelte billetter tilbage, der sælges ved indgangen.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.