• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. marts 2012 - Motor-magasinet

Tjek synsrapporten online

Forbedring af informationen på bilsynsområdet.

Det er nu muligt at se synsrapporter på internettet og dermed er det blevet nemmere at finde historik på køretøjer. Det er nu muligt at se synsrapporter på internettet og dermed er det blevet nemmere at finde historik på køretøjer.

Motor-magasinet

Synsrapporter bliver online
Trafikstyrelsen har gjort det muligt at se synsrapporter på internettet og dermed gjort det nemmere at finde historik på køretøjer. Med lanceringen af en ny hjemmeside har Trafikstyrelsen gjort det muligt at se synsrapporter på internettet. Hjemmesiden vil betyde, at forbrugerne vil få et hurtigere og bedre overblik over synsoplysninger, der hidtil ikke har været tilgængelige elektronisk, oplyser styrelsen.

Hjemmesiden hedder www.trafikstyrelsen.dk/synsrapport, og det er her muligt at slå køretøjer op på enten nummerplade eller stelnummer og få vist synsresultater. Hjemmesiden er optimeret til forskellige mobile platforme, således at siden også kan besøges via mobiltelefon eller med tablets, der er forbundet til internettet.

Sælg din bil på Bilpriser.dk - Det er gratis

Glæde hos transportministeren
"Jeg er meget glad for det nye tiltag, som vil betyde øget gennemsigtighed på bilsynsområdet. Nu kan man som forbruger stå ude ved en bilforhandler og slå op på Trafikstyrelsens hjemmeside og hurtigt og enkelt få alle relevante oplysninger om et køretøj. Med offentliggørelsen af synsrapporterne bliver det således mere gennemskueligt at købe en brugt bil, og det vil tjene til en større forbrugersikkerhed for danskerne," mener transportminister Henrik Dam Kristensen.

"På den nye hjemmeside vil man eksempelvis kunne læse, om bilen er godkendt, betinget godkendt, skal til omsyn eller er blevet helt kasseret. Vi ligger inde med alle data fra midten af 2005 og frem, så man kan finde oplysninger om flere syn, hvis en bil har været synet flere gange," uddyber Anders Wiese Hooge fra Trafikstyrelsen.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.