• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. marts 2012 - Volkswagen

Volkswagen Polo

Volkswagen skarpsliber Polo-programmet.

Volkswagen skarpsliber Polo-programmet prismæssigt og højner samtidig udstyret i den populære model. Volkswagen skarpsliber Polo-programmet prismæssigt og højner samtidig udstyret i den populære model.

Volkswagen

Innovativ teknologi
Volkswagens Polo er en af de mest succesfulde biler til dato. Polo har høstet roser både som Årets bil i Danmark og som Årets bil i Europa. Den er blevet rost for sin innovative teknologi, for sine brændstofbesparende motorer og sine køreegenskaber. Nu gør Volkswagen Polo endnu mere attraktiv, med sænkede priser og mere udstyr.

Et spørgsmål om principper
Om man vægter køredynamik eller brændstoføkonomi højest, er der en Polo til alle. Fra den hidsige Polo GTI der når 100 km/h på 6,9 sekunder til den økonomiske Polo BlueMotion, der med 30,3 km/l har sat ny standard for brændstofbesparende opførsel i sin klasse. Fælles er dog, at Volkswagen nu tilfører mere udstyr til hele Polo-modelprogrammet eller sænket prisen på Polo. Og i nogle tilfælde begge dele.

Polo er, trods sin beskedne størrelse lige så velvoksen en Volkswagen som klassikeren Golf. Seneste model af Polo har da også fået kælenavnet mini-Golf. Og det er ikke uden grund. Faktisk er der masser af gode grunde til det. I Polo får man nemlig alle de klassiske Volkswagen-dyder: innovativ teknologi, høj kvalitet og pålidelige køreegenskaber er i enhver Polo gjort tilgængelig til priser, som nu gøres endnu mere attraktive. Nogle kalder det gennemtænkt, demokratisk og pålideligt. Volkswagen kalder det
PoloPrincippet. Et princip, der i al enkelhed går ud på, at den bedste kvalitet, udvikling og innovation skal gøres tilgængelig for alle.

Søg brugt VW Polo på Bilpriser.dk

Skarpsleben, elitær, opnåelig
Polo handler ikke om at nøjes, men om at få det bedste. Med Polo går man ikke ned på udstyr, blot ned i størrelse. Det er tilvalgt minimalisme med maksimale tilvalgsmuligheder. Volkswagen har justeret priserne på hele Polo-familien, der nu tilbydes fra 138.996 kr. Det er en reel prissænkning på  14.800 kr. på indstigningsmodellen med 60 hk, 3 døre og i udstyrsniveauet Trendline.

På de øvrige Trendline-versioner har man tilføjet nye motorer: en 70 hk med BlueMotion Technology og en TSI-motor med 90 hk er kommet til. På de tre-dørs versioner er der tiføjet easy-entry til standardudstyret. 
 
Volkswagens sparegris
På Polo BlueMotion, der med sine gennemsnitlige 30,3 km/l er Volkswagens absolutte sparegris har man sænket prisen til 173.997 kr., det er reelt blevet  11.800 kr. billigere at køre langt på literen.

Til Polo Comfortline 90 hk TSI/TDI  får man nu fem døre uden merpris. Samtidig har Volkswagen tilføjet læderrat, læderbeklædt gearknop og håndbremsegreb samt skuffe under passagersædet til standardudstyret.

Samme greb har man lavet på Polo Highline med hhv. 105 hk TSI/TDI og 90hk TDI/TSI. Disse tilbydes nu i fem-dørs varianter, og til en nedjusteret pris, der er reduceret med minimum 12.400 kr. på Polo Highline. Udover det omfattende Highline-udstyr får man til Polo Highline nu også multifunktions læderrat, parkeringssensor bagtil og tågeforlygter med kurvelys føjet til udstyret.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.