• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. marts 2012 - Hyundai

Premiere på Hyundai i30

Danmarkspremiere på den nye Hyundai i30.

I weekenden den 17.-18. marts slår Hyundai-forhandlerne dørene op for danmarkspremiere på den nye Hyundai i30. I weekenden den 17.-18. marts slår Hyundai-forhandlerne dørene op for danmarkspremiere på den nye Hyundai i30.

Hyundai

Premiere på Hyundai i30
Den kompakte Hyundai i30 har siden sin introduktion på det danske marked i 2007 været en topsællert herhjemme. Og salgstallene ser ud til at kunne nå nye højder i årene fremover. Nu kommer den populære Hyundai i30 nemlig i en ny udgave, der både er større, lækrere og spækket med flere nye spændende features og mere udstyr.

God totaløkonomi
Ligesom den første Hyundai i30 er totaløkonomien stadig i topklasse og garantien markedets stærkeste. Der er dermed lagt op til et tilløbsstykke hos de danske Hyundai-forhandlere til danmarkspremieren i den kommende weekend.

”Hyundai i30 har altid været et stort hit blandt vores kunder. Den rammer især plet blandt familier, der har brug for en rummelig og velkørende bil med høj sikkerhed og en totaløkonomi i særklasse. Det samme og mere til gælder for den nye Hyundai i30, der ikke bare følger strømmen, men derimod med sit uovertrufne design og en perlerække af nye, funktionelle detaljer sætter helt nye standarder for, hvad man kan kalde en stilren familiebil, ” siger Niels Rønnebech, der er adm. dir. hos Hyundai Bil Import, og fortsætter:

Søg brugt Hyundai I30 her!

”Den nye Hyundai i30 er sporty og velproportioneret. Interiøret har fået et mere eksklusivt tilsnit og er spækket med lækre, nye features, såsom LED-kørelys, statisk kurvelys samt Flex Steer-funktionen, som gør det muligt at indstille servostyringen på lige præcis den måde, man selv foretrækker.  Der er ingen tvivl om, at der med den nye Hyundai i30 er skabt en perfekt balance mellem funktionalitet, design, pris og størrelse, og jeg er helt overbevist om, at den vil blive mindst lige så populær som sin forgænger.”

Tre udstyrsvarianter:
Classic fra 184.995,-
Comfort fra 209.995,-
Style fra 249.995,-

Foruden en imponerende brændstoføkonomi, hvor den mest økonomiske benzinmotor præsterer ikke færre end 135 hk og samtidig kører helt op til 20 km/l, og 1.6 dieselmotoren med 110 hk kører helt op til 27 km/l ved blandet kørsel, medfølger en række nye features til hvert af de tre udstyrsniveauer. Desuden kan den nye Hyundai i30 trække en trailer læsset med op til 1.500 kg. Ganske enkelt imponerende for en bil af denne størrelse.

Vanen tro medfølger Hyundai’s attraktive 5 Års Triple Garanti, som består af 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, 5 års fuld vejhjælp i Danmark samt et tilbud om et årligt sundhedstjek i 5 år til 0 kr.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.