• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. marts 2012 - GF Forsikring

GF sender 143 mio. retur

Hvert år sender GF forsikring penge retur til bilisterne.

Med overskudspenge fra GF er der lidt ekstra at forsøde tilværelsen med. I GF er det nemlig kunderne og ikke aktionærerne, der deler årets overskud på bilforsikringen. Med overskudspenge fra GF er der lidt ekstra at forsøde tilværelsen med. I GF er det nemlig kunderne og ikke aktionærerne, der deler årets overskud på bilforsikringen.

GF Forsikring

GF sender 143 millioner retur
Hvert år gør GF Forsikring alle bilskadene op. Og jo færre skader der har været, jo flere penge bliver sendt retur til kunderne med bilforsikring.

I alt 143 millioner kroner er netop tikket ind på bankkontoen hos bilkunderne i GF Forsikring. For i Danmarks femte største bilforsikringsselskab er det kunderne og ikke aktionærerne, der deler årets overskud på bilforsikringen.

"Vores kunder har været gode til at tilpasse sig årets skiftende vejrforhold og udvise sund fornuft i trafikken. Derfor kan vi nu sende dem en kontant belønning for god kørsel," siger adm. direktør i GF Forsikring Bjarne Toftlund.

Beregn din pris på bilforsikring hos GF, eller ring og få et tilbud på:
70 21 80 21

I gennemsnit 800 kroner pr. bilist
Hver bilkunde i GF Forsikring får i gennemsnit 800 kroner retur. Det præcise beløb afhænger af biltype, bopæl og hvilken forsikringsklub, man er forsikret i.
"Kører man fx i en Toyota Avensis 2,2 D og bor i Storkøbenhavn, kan man se frem til 1200 overskudskroner på kontoen, mens man som aarhusianer med en Ford Focus 1,6 stationcar i garagen får 500 kroner ekstra at forsøde tilværelsen med," oplyser GF Forsikrings direktør.

Også penge retur selvom man har haft skade
De nævnte eksempler gælder for en bilforsikring uden bonustab, hvor man som kunde både får del i overskuddet og fastholder sin lave præmie, også selvom man selv har haft skader i årets løb. GF Forsikring har kontorer over hele landet og tilbyder ud over bilforsikring også husstandens øvrige private forsikringer. Find din GF.

Lav en vurdering inden bilhandlen på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.