• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. marts 2012 - Toyota

Toyota Yaris i Geneve

Toyota Yaris Hybrid er den mest miljørigtige bil.

Toyota er endnu ikke klar med priserne på Yaris Hybrid, der ventes på markedet i Danmark til sommer. Toyota er endnu ikke klar med priserne på Yaris Hybrid, der ventes på markedet i Danmark til sommer.

Toyota

Yaris Hybrid er mest miljørigtig
Nedtællingen til introduktionen er allerede i gang, og i starten af marts bliver Toyota Yaris Hybrid for første gang vist frem på den internationale biludstilling i Geneve i Schweiz. Til sommer kommer fuld hybridbilen så i handlen i Danmark som den ubetinget mest miljørigtige bil med brændstofmotor med en CO2-udledning på kun 79 g/km.

Den nye Toyota Yaris Hybrid er ved at starte en sand revolution på bilmarkedet i Danmark og i resten af Europa. Takket være en exceptionel udnyttelse af den effektive 1.5 liters fuld hybridmotor bliver Yaris Hybrid nemlig den ubetinget mest miljørigtige bil med brændstofmotor, når den introduceres til sommer. Det bekræfter den japanske bilgigant.
Med en gennemsnitlig CO2-udledning på kun 79 g/km ved blandet kørsel og ingen ud-ledning af sundhedsfarlige kvælstoffer eller partikler sætter Toyota Yaris Hybrid sig solidt på tronen blandt de mest miljørigtige brændstofdrevne biler.

Søg brugte biler på Bilpriser.dk

Intens forskning og udvikling
Der ligger mange års intens forskning og udvikling inden for hybridteknologi bag Toyotas nye hybridmotor, som trods det miljørigtige stempel alligevel leverer hele 100 hestekræfter og ikke går på kompromis med udstyr og komfort. Fuldautomatisk klimaanlæg og automatgear bliver således standardudstyr på Yaris Hybrid, der kører på en kombination af el og benzin og kan køre på ren el over en begrænset strækning helt uden udledning af CO2.

Toyotas ingeniører har udviklet hybridteknologien på en måde, så Yaris Hybrid kører mest mulig på ren el. Resultaterne fra de første testkørsler af den produktionsklare model viser da også, at Yaris Hybrid kørte på ren el ved bykørsel i langt over halvdelen af tiden og distancen på de tilbagelagte ruter.

Yaris kan i dag allerede fås med to forskellige benzinmotorer og en dieselmotor fra 124.999 kr. Toyota er endnu ikke klar med priserne på Yaris Hybrid, der ventes på markedet i Danmark til sommer.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.