• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. marts 2012 - Honda

Oplev den nye Honda Civic

Honda Civic lanceres i weekenden d. 10. og 11. marts.

Honda kalder det den vigtigste lancering siden den populære Jazz blev lanceret i 2009. Netop derfor forventer Honda særligt meget af lanceringen af den nye Civic. Honda kalder det den vigtigste lancering siden den populære Jazz blev lanceret i 2009. Netop derfor forventer Honda særligt meget af lanceringen af den nye Civic.

Honda

Civic lanceres i weekenden
Ca. 4000 stk. af den foregående Civic kører på de danske veje. Disse kunder samt alle andre der gerne vil have en bil, som står højt på ranglisten, når det handler om lækre køreegenskaber, kvalitet, spændende design og usammenlignelige plads og fleksibilitets forhold vil Honda gerne invitere til at besøge landets 24 Honda forhandlere i weekenden den 10. og 11. marts mellem 11.00-16.00.

Her vil forhandlere byde på testkørsel af såvel den velkendte 1,8 Benzin version og den kraftfulde og økonomiske 2,2 liters diesel med 150 stærke diesel heste.
”Vi står med en ny Civic, som har taget store skridt i forhold til forgængeren. Det gælder specielt på interiørsiden, hvor Honda’s ingeniører virkelig har gjort sig umage for at give kunderne en premium følelse.

Søg brugt Honda Civic her!

Gode køreegenskaber
Bilen kører desuden helt fantastisk med præcis og kontant styring, hvilket vi glæder os til at lade de danske kunder opleve. Dog har der samtidig været fokus på at holde fast i de medrivende køreegenskaber, som giver en dejlig sporty fornemmelse, hvilket den nuværende Civic har høstet megen ros for.

Civic’en introduceres også med Honda’s i-DTEC diesel motor med 150hk! ” Udtaler pressechef hos Honda Michael Lund Volumen modellen for den foregående Civic har uden tvivl været 1,8 Sport versionen. Derfor har Honda importøren også gjort sig ekstra umage for at holde en skarp pris på netop denne version - Kr. 282.900,-
Importøren forventer også, at mange kunder vil finde den nye 2,2 diesel version interessant, som har en kraftig ydelse og samtidig kører utroligt langt på litteren. Priserne på den nye Civic starter fra Kr. 214.900,-

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.