• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. februar 2012 - Motor-magasinet

Mere i vente i Geneve

Nyheder på biludstillingen i Geneve 8.-18. marts.

Chevrolet holder Europa-premiere på to modeller fra Detroit Motor Show. Begge er små og lette. Billedet her viser modellen 140S. Chevrolet holder Europa-premiere på to modeller fra Detroit Motor Show. Begge er små og lette. Billedet her viser modellen 140S.

Motor-magasinet

Mere i vente i Geneve
Den kommende Geneve-udstilling viser ikke krisetegn i bilindustrien, idet vi igen i denne uge kan løfte sløret for flere bilnyheder. Chevrolet har allerede oplyst, at producenten viser den nye Cruze stationcar, plus WTCC-racerbilen til i år. Hertil to af nyhederne fra Detroit i januar, der begge er studier; 140S plus Code 130R med flot udstyr, men intet om eventuel produktion.

Hyundai ix325 får avanceret træk på alle hjul, som er udviklet af Magna Powertrain, og VW lancerer GT-versionen i den lille Up, som sikkert overføres til Seat og Skodas søstermodeller.
Peugeot holder verdenspremiere på den nye 208-serie med finere udstyr som 1,6 HDi, nu med 115 hk og sekstrins transmission, 18" aluminiumhjul og et comeback til legenden GTi fra den første 205-serie, der blandt andet startede en ny æra i det franske selskab.

Et tigerspring af Peugeot
Kriseramte Peugeot oplyser, at 208-serien er et tigerspring frem for mærket. Den er 173 kilogram lettere end forgængeren, syv centimeter kortere, og én centimeter lavere, men med bedre benplads til bagsædepassagererne og lidt større bagagerum. Ingen er de fem dieselmotorer har et CO2 udslip over 99 g/km. Alle versioner har Stop & Go. Den bliver helt sikkert en af danskernes foretrukne, som forgængerne har været det.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.