• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. februar 2012 - Porsche

Navnet blev Porsche Macan

Macan blev navnet på Porsches nye SUV.

Porsche døber deres nye SUV Macan. Porsche døber deres nye SUV Macan.

Porsche

Navnet blev Porsche Macan
Dr. Ing. H. C. F. Porsche AG, Stuttgarts nye sportsvogn i SUV segmentet har fået navnet Macan. Navnet Macan stammer fra det indonesiske ord for tiger og kombinerer smidighed, magt, fascination og dynamik, som alle er de primære kendetegn ved den nye off-road model.

"En Macan kombinerer alle de egenskaber, vi kender fra sportsvognen med fordelene ved en SUV og er en ægte Porsche", udtaler Bernhard Maier, Executive Vice President Sales and Marketing for Porsche AG. "Navnet på den nye Porsche skal klæde mærket, lyde godt på mange sprog og dialekter og fremkalde positive associationer."

Søg brugt Porsche på Bilpriser.dk

En hjørnesten forud for 2018
Som den femte i Porsches modelrække er Macan en af hjørnestenene i strategien for 2018, hvormed sportsvognsfabrikanten ønsker at udvide sin modelportefølje. Med Macan agter Porsche at gentage Cayennens succes. Den første af den nye SUV vil blive produceret på fabrikken i Leipzig i 2013. Fabrikken i Sachsen bliver således udvidet til et fuldt udbygget produktionsanlæg med karosseri samlebånd og malerværksted og med investeringer på næsten 4 milliarder kroner, er det et af de største byggeprojekter i Porsches historie. På mellemlang sigt vil sportsvognsproducenten skabe mere end 1.000 nye arbejdspladser her.

Porsches navngivning har en konkret sammenhæng med den tilsvarende model og dens egenskaber. Således beskriver navnet Boxster kombinationen af boxer motor og Roadster, Cayenne står for skarphed, Cayman er bidsk og adræt, og en Panamera er mere end en Gran Tourismo.

Besøg leasingoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.