• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. januar 2012 - Motor-magasinet

Sejrsgang for Goodyear

Goodyears vinterdæk UltraGrip 8 vinder flere test.

Goodyears vinterdæk UltraGrip 8 vinder flere test. Arkivbillede. Goodyears vinterdæk UltraGrip 8 vinder flere test. Arkivbillede.

Motor-magasinet

Testvinderen UltraGrip 8
UltraGrip 8 vinder flere test og er blivet kåret som fremragende uden svagheder. Goodyear har sidste efterår vundet flere dæktest med det nye vinterdæk, UltraGrip 8, i blandt andet de tre tyske fagmagasiner Auto, Motor und Sport, AutoZeitung, GTÜ og finske Tuulisai.

Sejrsgangen fortsætter
Forleden har tyske ADAC givet UltraGrip8 topkarakter som et af de bedste og varmeste anbefalinger til sine mange medlemmer. Det blev fulgt op af den østrigske pendant ÖAMTC, Österreichische Automobil-, Motorrad- und Touring Club. Eksperterne nåede, uafhængig af hinanden, frem til, at UltraGrip 8 har enestående vejgreb på våde, isglatte og tilsneede veje.

Det nye dæk er en forlængelse af Goodyears retningsbestemte dæk, der bygger på den unikke 3D-BIS-teknologi, Block Interlocking System, med det sammenflettede slidbane-bloksystem. Det givet et godt vejgreb i sne, på is og i vådt føre, men også kortere bremseafstand. En reduktion på blot én meter kan i nogle situationer gøre en stor forskel.

Søg brugte biler på Bilpriser.dk

Supertest i størrelser
Auto, Motor und Sport testede det nye dæk i størrelsen 205/55 R16 91H på en VW Passat, hvor det blev sammenlignet med 13 konkurrenter med karakteren "Ingen svagheder. Fremragende". ADAC testede en Skoda Octavia med dækstørrelsen 195/65 R15 91T, og en Ford Fiesta med dækstørrelsen 175/65 R14 82T. Begge test gav dækket topkarakter. ÖAMTC testede også i størrelsen 195/65 R15 91T, og 175/65 R14 82T. I begge tilfælde med karakteren "Meget anbefalelsesværdigt".

Dunlop-teknologi
Goodyear Dunlop er samme firma i dag med over 70.000 ansatte på kloden med 60 fabrikker i 25 lande. Dunlop har specialiseret sig i high performance- og ultra high-perfomance dæk med en imponerende sejrsrække indenfor motorsporten, som har medført innovative teknologier for dæk udviklet til hverdagsbrug. Goodyear Dunlop er samtidig ejer af mærkerne Fulda, Sava, Kelly og Debica.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.