• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. november 2011 - SEAT

Ekstra tryghed fra SEAT

SEAT-forhandlere lancerer 2 års ekstra tryghed.

SEAT tilbyder nu 2 års ekstra tryghed oveni garantien på de fabriksnye modeller. SEAT tilbyder nu 2 års ekstra tryghed oveni garantien på de fabriksnye modeller.

SEAT

Fire års dækning i hele Europa
Som led i SEATs fokus på at styrke sin tilstedeværelse og sin kundeservice i Danmark tilbyder forhandlerne af den spanske tysker nu 2 års ekstra tryghed. Det giver mulighed for at lægge 2 ekstra års tryghed oveni garantien på de fabriksnye modeller. SEAT-kunder kan således opnå fire års dækning i hele Europa på alle elektriske og mekaniske komponenter. SEAT SAFE fås hos alle SEATs forhandlere fra uge 45.

SEAT har det seneste år styrket sin tilstedeværelse i Danmark med blandt andet seks nye forhandlere og udsalgssteder samt en række tiltag, der skal styrke SEATs kundeservice. Samtidig har den spanske tysker sat priserne ned på flere modeller bl.a. den prisbelønnede SEAT Ibiza.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

God mulighed for familier
Nu tilbyder SEATs forhandlere så SEAT SAFE til alle fabriksnye modeller. SEAT SAFE er en tryghedsaftale, der indgås mellem SEAT-forhandleren og kunden. Aftalen giver 2 års tryghed oven i de nye modellers 2 års fabriksgaranti. SEAT SAFE tilbydes af alle SEATs forhandlere og udsalgssteder over hele landet fra uge 45.

”SEAT opruster i Danmark. Ikke blot har vi nu 30 forhandlere og udsalgssteder, men vi har også øget vores synlighed, tilgængelighed og kundeservice. Vi står stærkere og stærkere i Danmark og mærker løbende, stigende interesse især for SEAT som familiebil. Med SEAT SAFE tilbyder SEAT-forhandlerne nu kunderne 2 års tryghed udover fabriksgarantien. Det er en god mulighed for især travle familier, der ønsker lidt ekstra tryghed, når de køber ny bil,” siger Lennarth Engelund, eftermarkedschef for SEAT i Danmark.

Dækker i hele Europa
SEAT SAFE dækker alle mekaniske og elektriske komponenter i det 3. og 4. år efter første registreringsdato. Dog maksimalt til 120.000 km. SEAT SAFE aftalen koster fra 2.995 kr. inklusiv moms og er et godt tilbud for en tryghedspakke, der dækker på højde med fabriksgarantien.

”SEAT SAFE betyder bl.a., at hvis kunden havarerer med sin bil, så reparerer eller udskifter et SEAT-værksted alle mekaniske og elektroniske komponenter på linje med fabriksgarantien. Og så dækker SEAT SAFE - og giver dermed tryghed på farten - i hele Europa,” siger Lennarth Engelund, eftermarkedschef for SEAT i Danmark.

SEAT har 30 udsalgssteder og forhandlere, der dækker hele Danmark og forventer at have yderligere forhandlere på plads i løbet af 2012.

Søg brugte biler på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.