• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. november 2011 - Volkswagen

VW stiler højt med ny CC

Passat-navnet ryger ud, når næste CC lanceres i 2012.

Passat-navnet ryger ud, når den coupéformede bil ruller ind hos forhandlerne til februar. Passat-navnet ryger ud, når den coupéformede bil ruller ind hos forhandlerne til februar.

Volkswagen

Fra VW passat CC til VW CC
VW's Passat-model har i årevis været en af de meget populære biler i firmabilklassen, og i 2007 sendte Volkswagen den forfinede Passat CC på gaden.
Passat CC med de mere coupéprægede former skulle forene det elegante fra coupeen med den større praktiske anvendelighed fra limousinen.

En klasse op
Nu vil VW rykke endnu en klasse op mod overklassen med den faceliftede CC, der vil være ude hos de danske forhandlere i slutningen af februar 2012. Bilen bliver vist frem for offentligheden på biludstillingen i Los Angeles 18.-27. november.
Når den fornyede model ruller ind hos forhandlerne, bliver det derfor kun under navnet VW CC. Ud ryger Passat-navnet for at signalere, at CC er en lidt finere businessbil.
Det ses bl.a. af, det er føjet mere udstyr til listen over standardudstyr. Det gælder eksempelvis træthedsregistrering, nyudviklede bixenon forlygter, statisk kurvelys og LED-baglygter. Også radio/cd-systemet er blevet opgraderet.

Søg brugt VW passat på Bilpriser.dk

Flere hjælpesystemer
De designmæssige opdateringer er især sket på bilens front- og bagparti.
Samtidig kan kunderne blandt ekstraudstyret vælge flere hjælpesystemer. Side Assist Plus-systemet advarer føreren om biler i den blinde vinkel, og systemet kan gribe ind i styringen for at holde kursen. Dynamic Ligth Assist genkender lyssignaler ved hjælp af kameraer.
Et førersæde med massagefunktion er også en tilvalgsmulighed i CC-modellen.

Fem motorer
Der kan vælges mellem fem motorer - to diesel- og tre benzinudgaver.
Dieselmotorerne på 2,0 l med 140 eller 170 hk har selvfølgelig BlueMotion Technology, der bl.a. omfatter start-stop-system og genvinding af bremseenergi.
Benzinmotorer tilbydes som 1,8, 2,0 og en 3,6 liters V-6'er. De tre udgaver leverer henholdsvis 160, 210 og 300 hk.
Volkswagen Danmark har endnu ikke de danske priser klar. 

Gå til forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.