• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. november 2011 - Applus+ Bilsyn

Få din nummerplade hurtigt

Nyt samarbejde giver hurtig levering af nummerplader.

Nyt samarbejde mellem Applus+ Bilsyn og FTZ sikrer fortsat hurtig levering af nummerplader. Nyt samarbejde mellem Applus+ Bilsyn og FTZ sikrer fortsat hurtig levering af nummerplader.

Forsat hurtig levering af plader
SKAT stopper i løbet af 2012 udleveringen af nummerplader fra SKATs egne kontorer. Men i stedet for at bilforhandlerne og andre virksomheder i autobranchen selv skal til at hente nummerplader, kan de, også fremover, få dem bragt lige til døren.
Det bliver en mulighed fordi Danmarks største bilsynsvirksomhed Applus+ Bilsyn og autodelsgrossisten FTZ har indgået et samarbejde, der sikrer leveringen.

Hyppig og fleksibel levering
”Det nye samarbejde betyder, at danske autovirksomheder også fremover kan få leveret nummerpladerne lige så hurtigt som i dag direkte på egen adresse. Fremover overtager blandt andet Applus+ Bilsyn den operatørfunktion, som SKAT har i dag. FTZ er grossist til autobranchen og har udvidet deres forretning til også at omfatte afhentning og levering af nummerplader. Deres mere end 320 biler, der flere gange dagligt kører mellem vores synshaller og ud til autobranchen, gør det muligt løbende, at tage imod nye bestillinger og registreringspapirer ved forhandlere, autoværksteder og bilhandlere og efterfølgende afhente pladerne i synshallerne og levere dem direkte i løbet af få timer,” siger adm. direktør hos Applus+ Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Undgår ventetid
Samtidig bliver bilbranchen forskånet for ventetid, idet nummerpladerne bliver leveret lige til døren. Skulle bilforhandlerne selv være nummerpladeoperatører, kræver de nye regler, at forhandlerne lever op til SKATs krav. Ifølge dem skal bilforhandleren blandt andet sælge eller lease minimum 100 køretøjer, der kræver registrering. Med et væld af forskellige køretøjer ville det i realiteten betyde, at forhandler skulle binde likviditet i nummerplader for altid at være leveringsdygtig, men det slipper bilforhandlerne, med den ny service, altså for.

Ingen begrænsning på nummerplader
”Det betyder også, at Applus+ Bilsyns synshaller ligger inde med et ubegrænset antal nummerplader til alle typer køretøjer. Virksomheder, der skal rekvirere nummerplader, vil altså ikke opleve ventetid på noget tidspunkt”, siger Per V. Rasmussen, der gør opmærksom på, at man også selv kan hente sin nummerplade direkte i den lokale synshal. 100 af Applus+ Bilsyns 120 synshaller bliver fremover godkendt nummerpladeoperatør.

1.000 nummerplader om måneden
FTZ videreformidler i øjeblikket ca. 1.000 nummerpladeekspeditioner om måneden til erhvervsdrivende, og virksomheden vil fortsætte med at dække det store behov for at få nummerplader hurtigt ud til bilbranchen.

”Vores mere end 320 varevogne henter de nødvendige dokumenter hos kunden. Herefter kører vi ud til en af Applus+ Bilsyns synshaller. I og med at antallet af nummerpladeoperatører som vi benytter, stiger fra 31 til 100 steder, bliver det nu nemmere og hurtigere at servicere kunderne. Efter afhentning af nummerplader hos operatøren kører vi tilbage til kunden og afleverer plader samt registreringspapirer. Denne service er forbeholdt FTZ’s kunder, dvs. FTZ kører ikke til private.

Kunderne kan altså fokusere på at servicere kunderne på deres værksteder eller udstillinger, frem for at bruge tid på at hente nummerplader”. Vi glæder os til fortsat at kunne tilbyde vore gode kunder denne populære service, siger Leif Larsen, vicedirektør hos FTZ, og fortsætter: ”Vi har i forvejen en masse services vi udbyder til den professionelle branche, så dette passer godt ind i FTZ’s i forvejen sindrige vareprogram”.

Sådan bestiller du din nummerplade

1. Kontakt din lokale FTZ-afdeling for at gøre brug af ovenstående service.  Er du ikke allerede kunde hos FTZ, kan du kontakte den nærmeste afdeling.

2. Aftal med den lokale FTZ-afdeling hvornår de skal hente de udfyldte papirer hos dig.  Afleveringen af plader / papirer sker typisk få timer efter.

3. Afvent de nye nummerplader.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.