• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. november 2011 - Motor-Magasinet

Luksusbiler til Indiens rige

Ferrari og Lamborghini satser på Indiens millionærer.

Ferrari satser sammen med andre luksusmærker stort på Indiens mange millionærer. Ferrari satser sammen med andre luksusmærker stort på Indiens mange millionærer.

Motor-Magasinet

Luksusbiler til Indien
Ferrari åbnede i maj den første forhandler i Indien og vil åbne endnu fire i løbet af det næste år. Lamborghini har også åbnet en forhandler og ønsker flere. VW har netop åbnet den anden forhandler for den store Phaeton-serie, der samtidig sælger Lamborghini, og Audi er også godt i gang med topmodellerne. 

Søg luksusbiler på Bilpriser.dk her

Over en fordobling af millionærer
75 procent af Indiens store befolkning tjener mindre end 10 kroner om dagen, men antallet af millionærer vil øges fra 173.000 i 2010 til mere end 400.000 frem til 2015, anslår Verdensbanken.

Det kniber dog med at følge efterspørgslen af for eksempel Ferrari og Lamborghini, selv om priserne er 2,5 millioner kroner for en Ferrari FF, med plads til fire personer, og hele 4,2 millioner kroner for den nye Lamborghini Aventador.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.