• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. oktober 2011 - Mazda

Mazda præsenterer TAKERI

Mazda viser konceptbilen TAKERI på Tokyo Motor Show

Mazda viser konceptbilen TAKERI på Tokyo Motor Show i slutningen af november. Mazda viser konceptbilen TAKERI på Tokyo Motor Show i slutningen af november.

Mazda

Styrke og elegance
Mazda Motor Corporation har verdenspremiere på konceptbilen Mazda TAKERI, en sedan i firmabilklassen, på Tokyo Motor Show i slutningen af november. TAKERI skal udtrykke styrke og elegance med sit design, der er baseret på Mazdas nye designstil kaldet ”KODO – Soul of Motion”.

Besøg leasingoversigten

Teknisk er TAKERI naturligvis bygget op omkring de nye og banebrydende SKYACTIV-teknologier med tilføjelsen af Mazdas første regenerative bremsesystem, der omdanner kinetisk energi til elektricitet, når man bremser. Denne elektricitet anvendes så af bilens elektriske systemer, hvilket aflaster motoren, der bruger mindre brændstof, fordi den skal generere mindre elektricitet via generatoren.

Mazda CX-5 på Biler for Alle
Sammen med en ny og højeffektiv SKYACTIV-dieselmotor, Mazdas stop-/startsystem ”i-stop”, en meget let men stærk karrosseriopbygning, en lav luftmodstand og en ny undervogn gør det Mazda TAKERI i stand til at opnå et meget lavt brændstofforbrug, fremragende køreegenskaber og et højt komfortniveau.

På Mazda-standen i Tokyo står også den nye Mazda CX-5, der dermed får sin japanske udstillingspremiere. Mazda CX-5 havde verdenspremiere på biludstillingen i Frankfurt i september og vises til og med søndag den 30. oktober på Biler for Alle i Herning. Mazda CX-5 bliver den første bil i en helt ny generation af biler fra Mazda med alle de nye SKYACTIV-teknologier, der omfatter nye motorer, gearkasser, karrosseriopbygning og undervogn. Den ventes introduceret i foråret 2012.

Skal bilen skiftes ud? Søg Mazda her

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.