• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. oktober 2011 - Honda

Honda afslører Civic-priser

Til Biler for Alle præsenterer Honda priserne på Civic.

Honda afslører priserne på den nye Civic, som kommer i januar 2012. Honda afslører priserne på den nye Civic, som kommer i januar 2012.

Honda

Priserne afsløres
Honda løfter sløret for stærke priser på den nye Civic allerede til Biler for Alle.
På Honda standen i hal G til Biler for Alle i uge 42+43, kan kunderne se den nye Civic, som ellers først lanceres i Danmark i slutningen af januar 2012. Med andre ord er der dømt danmarkspremiere, og hvad mere unikt er, kan Honda allerede nu løfte sløret for de nye priser, som importøren er ganske godt tilfreds med.

Interesseret i en Honda Civic? Søg her

Stigende interesse for leasing
”Vi har valgt denne løsning, fordi vi har solgt alle de modeller vi kunne skaffe af den nuværende Civic, siger direktør Mikael Larsen. Vi har valgt fortsat også at satse på privatleasing, da vi oplever en stigende interesse for at handle bil på et leasing setup, hvor der ikke er nogle ubekendte. Vi står med en ny Civic, som har taget store skridt i forhold til forgængeren. Det gælder specielt på interiørsiden, hvor Honda’s ingeniører virkelig har gjort sig umage for at give kunderne en premium følelse. Bilen kører desuden helt fantastisk med præcis og kontant styring, hvilket vi glæder os til at lade de danske kunder opleve. Dog har der samtidig været fokus på at holde fast i de medrivende køreegenskaber, som giver en dejlig sporty fornemmelse, hvilket den nuværende Civic har høstet megen ros for. Civic’en introduceres også med Honda’s i-DTEC diesel motor med 150hk! ”

Besøg leasingoversigten på Bilpriser.dk

282.900 for sport versionen
Volumen modellen for den nuværende Civic har uden tvivl været 1,8 Sport versionen. Derfor har Honda importøren også gjort sig ekstra umage for at holde en skarp pris på netop denne version - dette gælder for både de vejl. udsalgspriser og de stærke privatleasing priser, på henholdsvis Kr. 282.900,- og en privatleasing pris på kun Kr. 2900,- pr md. Importøren forventer også, at mange kunder vil finde den nye 2,2 diesel version interessant, som med Sport udstyret kan fås til Kr. 3400,- pr. md. ved privatleasing.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.