• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. oktober 2011 - Hyundai

Dobbeltsejr til Hyundai

Hyundai i10 og i30 sejrede i tysk kvalitetstest.

Hyundai i30 var i samarbejde med i10 med til at sikre Hyundai en flot dobbeltsejr i GTÜ’s omfattende test. Hyundai i30 var i samarbejde med i10 med til at sikre Hyundai en flot dobbeltsejr i GTÜ’s omfattende test.

Hyundai

Stolthed og glæde hos Hyundai
Ikke blot én men hele to pladser på sejrsskamlen. Det er, hvad Hyundai kan bryste sig af i en prestigefyldt kvalitetstest af brugte biler, der netop er gennemført af den førende tyske test-organisation GTÜ, som har testet 240 bilmodeller og ikke mindre end fem millioner brugte biler. I den omfattende test tager Hyundai i10 sejren i miniklassen og Hyundai i30 i mellemklassen. Hos Hyundai i Danmark er man stolte og glade over resultatet, men ikke overraskede. Også herhjemme er kvaliteten utrolig høj i brugte udgaver af Hyundai i10 og i30.

Interesseret i en brugt Hyundai? Søg her

Testet over 5 millioner biler
Hyundai i10 og i30 har længe været blandt danskernes absolut foretrukne biler. Ikke mindst den høje kvalitet og pålidelighed fremhæves gang på gang som disse bilmodellers helt store forcer og årsagen til deres store succes herhjemme såvel som internationalt.
Og at kvaliteten i disse biler er i absolut top, er netop blevet bekræftet på fornemste vis. Det tyske GTÜ (Gesellschaft für Technische Überwachung), har nemlig gennemført en omfattende test af mere end fem millioner brugte bilers kvalitet, og her indtager Hyundai i10 og i30 en flot førsteplads i hhv. miniklassen og mellemklassen med topkarakterer. Den omfattende test bygger bl.a. på teknisk gennemgang af bilernes affjedring, styretøj, bremser, karosseri, el, motor og udstødningssystemer. På alle områder viste i10 og i30 størst driftsikkerhed

Topplacering en ære
Hos Hyundai i Danmark modtages resultatet i GTÜ’s rapport med stolthed og glæde:
”Tyskland er ikke bare et af verdens største bilmarkeder, men også et af de hårdeste og mest konkurrenceprægede. Det er derfor en utrolig stor ære at opnå topplacering i en så prestigefyldt test som den, der ligger til grund for GTÜ’s brugtbilsrapport. Rapporten baserer sig på op mod fem millioner inspektioner af ikke færre end 240 bilmodeller, så det er ikke ligefrem tilfældighederne, der råder, i den top-professionelle gennemgang af bilerne. Så der er al mulig god grund til at være stolte,” siger Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai Bil import i Danmark og fortsætter:

Kvaliteten blev bekræftet
”Resultatet er rigtig flot, men faktisk ikke så overraskende for os. Også herhjemme oplever vi kvaliteten utrolig høj i brugte udgaver af Hyundai i10 og i30, ja faktisk på hele vores i-serie. Tilbage i 2009 lancerede vi fem års fuld garanti uden kilometerbegrænsning, og lagde os dermed i det absolutte førerfelt blandt markedets allerbedste garantier. Men med ”5 Års Triple Garanti”, som vi lancerede i marts 2011, tog vi førerpositionen med markedets mest omfattende garantiordning, der gælder alle vores modeller. Den slags gør man kun, hvis man ved, at kvaliteten er helt i top. Det vidste vi allerede dengang, og det bliver så bekræftet i dag med sejren i GTÜ’s omfattende test. ”

Overvejer du leasing? Se leasingoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.