• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. oktober 2011 - Mazda

Premiere på Biler for Alle

Mazda CX-5 fra Frankfurt til Herning.

Mazda CX-5, som kommer i handlen i foråret 2012, har Danmarkspremiere på ”Biler for Alle” i Messecenter Herning fra den 21. oktober. Mazda CX-5, som kommer i handlen i foråret 2012, har Danmarkspremiere på ”Biler for Alle” i Messecenter Herning fra den 21. oktober.

Mazda

Verdenspremiere i september
Den helt nye Mazda CX-5 kan for første gang opleves på dansk grund, når udstillingen ”Biler for Alle” åbner i Messecenter Herning den 21. oktober. Mazda CX-5 havde verdenspremiere på biludstillingen i Frankfurt i september. Mazda benytter også lejligheden til at vise den opdaterede Mazda3 og introducerer nye priser på Mazda5 samt de mest populære udgaver af Mazda2.

Mazda CX-5, mere end bare en ny bil
Mazda i Danmark kan på Biler for Alle præsentere den første bil i en helt ny generation af biler fra Mazda med grundlæggende ny teknik og en ny designstil. Designstilen er døbt ”KODO – Soul of Motion” og er udtænkt og ført ud i livet af Mazdas nye designchef Ikuo Maeda. Teknikken har fællesbetegnelsen ”SKYACTIV”, og det dækker over en komplet nyudvikling af motorer, gearkasser, karrosseristruktur og undervogn. Mazda har udviklet en række banebrydende teknologier, der blandt andet har gjort det muligt at opnå det højeste kompressionsforhold i nogen benzinmotor på markedet. Karrosseriet er både lettere og stærkere end før, og den nye undervogn forener det sportslige og det komfortable i en sjælden grad. Mazda CX-5 kommer til salg i foråret 2012, og det er derfor endnu for tidligt at tale om priser, modelprogram og udstyrsspecifikationer.

Interesseret i Mazda? Søg her

Mazda3 med opdateret design og teknik
På Mazda-standen i Herning kan man også opleve den opdaterede Mazda3, der udover et kosmetisk facelift har fået en række tekniske ændringer. Resultatet er en endnu mere velkørende bil, der tilmed for de fleste modellers vedkommende er blevet mere økonomisk. Den nye Mazda3 introduceres i Danmark i slutningen af november til priser, der forventes at være uændrede i forhold til tidligere.
 
Nye priser på Mazda5 og udvalgte Mazda2
Det samme kan man ikke sige om priserne på Mazda5 og Mazda2. De får nemlig et hak nedad, således at samtlige Mazda5 fremover koster 20.000 kr. mindre end før. Startprisen for en ny Mazda5 1.8 Go er herefter 253.997 kr.

Mazda2-priserne ændres ligeledes. Her gælder det dog kun de mest populære modelvarianter, der bliver mellem 10.000 kr. og 15.000 kr. billigere. En Mazda2 1.3 Go med 75 hk fås herefter for 134.990 kr., mens den mest solgte modelvariant, Mazda2 1.3 Advance med 84 hk og aircondition som standard, fremover koster 145.990 kr. Den veludstyrede topmodel, Mazda2 1.5 Sport med 102 hk, koster fremover 172.989 kr. Alle Mazda2 i Danmark har 5 døre som standard.

Se leasingoversigten her på Bilpriser.dk
 

 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.