• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. oktober 2011 - Toyota

Toyota viser nyt i Herning

Oplev den nye Avensis og Prius+ til Biler for Alle.

Toyota Prius+ pryder også Toyota-standen i Messecenter Herning til Biler for Alle senere i oktober måned. Toyota Prius+ pryder også Toyota-standen i Messecenter Herning til Biler for Alle senere i oktober måned.

Toyota

Biler for Alle i Herning
Toyota disker op med intet mindre end tre danmarkspremierer, når biludstillingen Biler for alle i Herning slår dørene op i slutningen af oktober.
Der er lagt op til et sandt overflødighedshorn af spændende, nye bilmodeller fra Toyota ved biludstillingen Biler for alle i Herning i oktober. Det japanske bilmærke har nemlig danmarkspremiere på intet mindre end tre nye biler heriblandt den skarpt designede Toyota Yaris, der har fået vokseværk og er blevet endnu mere rummelig.

Med en højnet materialekvalitet i kabinen, forbedret brændstoføkonomi og det nye multimediesystem Toyota Touch med mulighed for integration af din smartphone har Toyota endnu engang noget helt særligt at byde på. Endda til en særdeles attraktiv pris fra kun 124.995 kr.

Den kommende nye Toyota Avensis kigger også forbi biludstillingen i Herning, men kun i den første weekend fra 21.-23. oktober. Her flere måneder før den rammer forhandlerne over hele landet, kan du altså få et smugkig på den populære firma- og familiebils opdaterede design både indvendigt og udvendigt. Toyota Avensis har de seneste tre år været den mest solgte i firmabilsklassen.

Søg brugte Toyota her på Bilpriser.dk

Hybridbil med plads til syv
Verdens første fuld hybridbil med plads til hele 7 personer Toyota Prius+ pryder også Toyota-standen i Messecenter Herning. Det er første gang, at den rummelige hybridbil gæster Danmark, og bilen udmærker sig bl.a. ved at have en tredje sæderække, der altså samlet set giver plads til 7 personer i bilen. Derudover er Prius+ 15 cm længere end verdens første serieproducerede hybridbil Toyota Prius, hvilket gør, at der er 50 procent mere bagagerumsplads.
Og netop pladsen i bagagerummet er der på ingen måde gået på kompromis med i Prius+. Heller ikke selv om der er tale om en hybridbil, der kører på en kombination af el og benzin og derfor er udstyret med et ekstra stort batteri.

Batteriet, der er af typen lithium-ion som er kendt fra bl.a. mobiltelefoner, ligger nemlig under midterkonsollen mellem de to forreste sæder. Det giver mulighed for fuld udnyttelse af bagagerummet og altså mulighed for to ekstra pladser på den tredje sæderække. Toyota Prius+ kommer til Danmark til næste år, men du har altså en unik mulighed for allerede at stifte nærmere bekendtskab med verdens første fuld hybridbil med plads til 7 personer i den grønne hal på biludstillingen i Herning.
Her vil den stå flankeret af Toyotas mindste fuld hybridbil Auris Hybrid, der blev introduceret i Danmark for et år siden. Desuden viser Toyota de rummelige familiebiler Verso og Avensis i familiehallen.

Besøg leasingoversigten her på Bilpriser.dk

Intelligent elbil på carwalk
På carwalk’en, der er biludstillingens svar på modebranchens catwalk, triller Toyota sin nye Yaris frem sammen med den intelligente elbil Toyota Prius Plug-in Hybrid. Den kører i gennemsnit 48 km på en liter benzin og udleder kun 49 gram CO2 pr. km.
Hovedårsagen til disse imponerende tal er, at bilen bl.a. kan køre en distance på op til 23 km på ren el med en hastighed på op til 100 km/t. Når der ikke er mere strøm tilbage på det opladelige batteri, skifter bilen automatisk fra el til hybrid og fortsætter kørslen på en kombination af el og benzin.
Der er også plads til andet end nye biler og danmarkspremierer hos Toyota på Biler for alle i Herning. Kvinder udgør i dag en støt stigende andel af bilkøberne. Derfor afholder Toyota et såkaldt kvindekursus med navnet ”Kvinde kend din bil”.

Vind skønne spa-præmier
Her lærer de deltagende kvinder bl.a. at fylde sprinklervæske på bilen, skifte hjul, måle dæktryk, skifte lygtepære og tjekke olie på bilen. Et kursus-koncept, som allerede har været en stor succes hos mange Toyota-forhandlere. På udstillingen i Herning foregår kurset hver lørdag og søndag fra kl.13 til 17. Alle deltagere kan være med i konkurrencen om at skifte hjul på tid med mulighed for at vinde skønne spa-præmier.

Har du lyst til at prøvekøre en Toyota Auris Hybrid eller den nye Toyota Yaris, er det også muligt på udstillingen. Alle, der prøvekører den nye Yaris og svarer rigtigt på tre spørgsmål, deltager i lodtrækningen om to gange ét weekendophold for to personer til en værdi af 2.000 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.