• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. oktober 2011 - Kia

Danmarkspremiere på Rio

Oplev den nye KIA Rio til Biler for Alle i Herning.

Den nye KIA Rio koster fra 119.999 kr. og kan opleves hos landets KIA forhandlere første weekend i november. Den nye KIA Rio koster fra 119.999 kr. og kan opleves hos landets KIA forhandlere første weekend i november.

KIA

Lave driftsomkostninger
Den 4. generation af KIA Rio er en revolution, og ikke en evolution af forgængeren.  Den har en dristig og iøjnefaldende personlighed, som kombinerer europæisk finesse med koreansk krydderi og skaber et formsprog, der også udstråler latinerflair, så bilen i sandhed får global appeal.

Den nye Rio har lave driftsomkostninger og et lavt udslip af CO2-emissioner
med laveste ejer afgift. Den er længere end den foregående model, og giver god plads til bagsæde passagererne samt et komfortabelt rum til chaufføren. Samtidig er den lidt lavere, hvilket giver et mere sporty og dynamisk look.  Den er fuldt udstyret med det mest omfattende sikkerhedsudstyr; ESC, BAS, HAC, VSM, ESS og 6 airbags.

Med det nye imponerende design, et komfortabelt udstyr, et lavt CO2-udslip, lave driftsomkostninger og 7 års garanti er den nye Rio klar til at tage kampen op i B-segmentet.

Interesseret i KIA Rio? Søg her

Den nye Rio stjæler billedet på Biler for Alle i Herning.
I weekenden den 21. – 23. oktober samt 28. – 30. oktober er der officiel danmarkspremiere på den nye Rio på Biler for Alle i Herning. Og den første weekend i november kan den opleves hos landets KIA forhandlere. Lanceringsmodellen med 1.2 benzin motor (85 HK) fås i 3 udstyrsvarianter startende med indstigningsmodellen ”Motion” til kr. 119.999,- eksklusiv leveringsomkostninger og farvetillæg. Den nye Rio fås i yderligere 2 udstyrsvarianter: ”Active” (kr. 139.999,-) og ”Exclusive” (179.999,-).
Samme modelprogram gør sig gældende for den lidt større 1.4 benzin motor (109 HK), hvor udstyrsvarianten ”Motion” starter ved kr. 139.999,- med et spring på kr. 20.000,- op til ”Active” og endnu kr. 40.000,- op til ”Exclusive”.
I foråret 2012 spæder KIA yderligere 2 dieselmotorer til programmet. 

Selvfølgelig har den nye Rio 7 års fabriksgaranti eller 150.000 km (fri kilometer de første 3 år), 12 års garanti mod gennemtæring og serviceinterval for hver 30.000 km, eller 24 måneder – hvad der måtte komme først.

Interesseret i privatleasing? Se leasing

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.