• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. oktober 2011 - Mazda

Mazda3 får topkarakter

Mazda3 gennemfører 100.000 km test med bravur.

Mazda3 får topkarakter i Auto Bild langdistancetest. Mazda3 får topkarakter i Auto Bild langdistancetest.

Mazda

Topkarakter i langdistancetest
• Mazda eneste bilmærke med tre modeller med topkarakter
• Bladet kalder Mazda3 en “problemfri bil”
• Kun en ubetydelig defekt efter 100.000 km

Produktkvalitet og pålidelighed
Mazda triumferer endnu engang i en langdistancetest foretaget af det tyske bilblad Auto Bild. Som det også var tilfældet med Mazda6 og Mazda5, har Mazda3 bestået bladets test over 100.000 km med det bedst mulige resultat. Resultatet dokumenterer endnu engang den fremragende produktkvalitet og pålidelighed, der kendetegner en Mazda.

Find din næste Mazda3 her på Bilpriser.dk

Kun en ubetydelig defekt
Den testede Mazda3 havde kun en enkelt, ubetydelig defekt i testperioden på 2 år. Det var en ødelagt plastikclips i bagagerumsafdækningen. Det betyder, at Mazda3 fik den bedst mulige karakter, og at den nu er tredje Mazda øverst på listen over de mest problemfri biler i den krævende langdistancetest. Det har ingen anden bilproducent præsteret før. “Mazda er stedet at besøge, hvis man søger en problemfri bil,” skriver redaktører fra Auto Bild i deres opsummering af testen. De tilføjer, “Den legendariske japanske pålidelighed lever stadig i bedste velgående.”

Biler for alle i Herning
Den nuværende Mazda3 blev introduceret i 2009 og er anden generation i modelserien. En faceliftet version med opdateret teknik og design får dansk premiere på Biler for alle i Herning i slutningen af oktober og kommer til salg godt en måned senere hos de danske Mazda forhandlere. 

Besøg leasingoversigten på Bilpriser.dk
 

 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.