• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. september 2011 - Suzuki

Vind en Suzuki Splash

Kør langt på literen og vind en Suzuki Splash.

Kør økonomisk i en Suzuki Splash og vind flotte præmier. Hovedpremien er en fabriksny Splash 1.0 GL til en værdi af kr. 109.990. Kør økonomisk i en Suzuki Splash og vind flotte præmier. Hovedpremien er en fabriksny Splash 1.0 GL til en værdi af kr. 109.990.

En udfordring fra Suzuki
I perioden fra den 3. til den 31. oktober udfordrer Suzuki alle til at teste, hvor langt de kan køre på literen i den nye Splash model. Samtidig deltager alle testkørere i en konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde den.

Den nyeste Suzuki Splash 1.0 model kører hele 20,8 km/l ved blandet kørsel iflg. EU-normen, hvilket er meget flot for en bil, der størrelsesmæssigt placerer sig i klassen mellem de små mikrobiler og de lidt større super-minier. Og med priser fra under kr. 110.000 skiller Splash sig også ud fra mængden med sin rummelige kabine og høje siddeposition, som både giver et godt trafikoverblik og behagelige ind- og udstigningsforhold. 

Interesseret i en Suzuki Splash? Søg her

Dette bliver der rig lejlighed til at prøve på egen krop, da Suzuki forhandlerne inviterer alle til at teste den nye Splash og samtidig prøve, hvor langt de kan køre på literen. I forbindelse med en stor national kampagne står forhandleren nemlig klar med prøvebiler og en testrute, hvor man kan afprøve sine evner som økonomikører. Og inden man slippes løs på ruten, får man selvfølgelig et par gode råd til, hvordan man bedst sparer på benzindråberne.

Vind en Suzuki Splash
Hos hver forhandler belønnes den, der kommer længst på literen med et gavekort til Q8, mens alle der har deltaget i kampagnen, er med i lodtrækningen om hovedgevinsten, der er en Suzuki Splash 1.0 GL til en værdi a kr. 110.000. Den nye motor i Suzuki Splash 1.0 yder 68 hk og er forsynet med DOHC og dobbelt VVT system for bedre effektivitet. Med GL benævnelsen medfølger udstyr som ESP, 6 airbags, el-betjente sideruder for, fjernbetjent centrallås, sædevarme samt splitbagsæde med Dive Down funktion. I Splash GLS Aircon er der herudover bl.a. aircondition, cd-radio der kan betjenes fra læderrattet, el-sidespejle med varme og omdrejningstæller til en pris på kr. 126.990. For begge modeller gælder det, at ejerafgiften er i laveste prisklasse med kun kr. 260 halvårligt. 

Sammenfattende kan man sige, at Suzuki Splash tilbydes til et prisniveau og med en benzinøkonomi, der er tæt på de små mikrobiler, men med en rummelighed og kvalitetsdimension, der ellers hører til i en større og dyrere bilklasse.
Suzuki forhandlerne står klar med gode råd og Splash testbiler, så interesserede skal blot komme forbi i perioden fra den 3. til den 31. oktober. Og hvem ved, måske er man så heldig at blive den glade vinder af en fabriksny Suzuki Splash.

Suzuki forhandlerne inviterer til økonomitest af den nye Suzuki Splash, der kører op til 20,8 km/l ved blandet kørsel. De, der kører længst på literen, har mulighed for at vinde flotte præmier i en konkurrence, hvor hovedgevinsten er en fabriksny Splash 1.0 GL til en værdi af kr. 109.990.

Her kan du finde din næste brugte Suzuki Splash 

 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.