• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. september 2011 - Hertz

Vinterdæk på lejebilen

Hertz Biludlejning sætter vinterdæk på alle biler.

Vinterdæk på alle Hertz udlejningsbiler fra november til og med marts. Vinterdæk på alle Hertz udlejningsbiler fra november til og med marts.

Lej bilen med vinterdæk
Hertz har lyttet til kunderne, FDM’s anbefaling og medierne og sætter vinterdæk på alle udlejningsbilerne i Danmark fra 1. november til 31. marts.
Vi har de sidste par vintre oplevet meget sne, is og glat føre, hvilket har haft stor indflydelse på trafikken i hele landet.

Større fleksibilitet
”Det er ikke lovpligtigt at køre med vinterdæk i Danmark, men hos Hertz skal sikkerheden være i top under alle vejrforhold. Vores kunder kan være sikre på at få en bil med vinterdæk i vinterperioden, uanset om de bestiller i forvejen eller går direkte ind på et Hertz kontor for at leje en bil. Samtidig kan de uden bekymring køre ind i blandt andet Sverige, Norge og Tyskland, hvor der er andre krav med hensyn til vinterdæk”, siger Flådechef Michael Johansen.

Sund fornuft
Han fortsætter: ”Vinterdæk er sund fornuft, og vi er rigtig glade for at kunne bekræfte, at samtlige af vores biler får påmonteret vinterdæk fra november til og med marts”.

Prisen for vinterdæk er denne sæson fastsat til kr. 40 plus moms pr. dag.

 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.