• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. september 2011 - Subaru

Subarus Verdenspremiere

Subaru XV fik en meget positiv modtagelse på årets biludstilling i Frankfurt.

I oktober vil der være snigpremiere på Subaru XV på biludstillingen Biler for alle i Herning. I oktober vil der være snigpremiere på Subaru XV på biludstillingen Biler for alle i Herning.

Subaru 

Sætter ny standard
Subaru XV hæver overliggeren i C-segmentet og sætter ny standard for såvel brændstofforbrug som for brugbarhed. Faktum er at Subaru XV er både mere økonomisk og renere end mange kun 2-hjulstrukne konkurrenter i klassen.

Søg brug Subaru her på bilpriser.dk!

Subaru XV drives frem af den seneste generation Boxermotorer, har permanent  symmetrisk 4-hjulstræk og bliver den første model med såvel en ny 1,6-litersmotor som en ny Lineartronic automatgearkasse. Subaru XV har desuden "start-stop-system" som standard på samtlige benzinmotorer.

Subaru XV afliver definitivt myten om at 4-hjulstræk medfører høje udslip. Med sine kun 146
g/km deklasserer Subaru XV også de fleste kun 2-hjulstrukne klassekonkurrenter.

Overvejer du privatleasing? Læs mere her!

Ægte crossover
XV er en ægte crossover som kombinerer høj frihøjde (22 cm) med klassens laveste tyngdepunkt (58,5 cm), hvilket borger for klasseledende køreegenskaber. XV er testet til at kunne klare 72 km/t i undvigemanøvre, som modsvarer den svenske "elgtest".

I skrivende stund er Subaru XV endnu ikke kollisionstestet af Euro NCAP, men alt peger på fem stjerner i henhold til de barske kriterier som gælder 2011. Alle Subaru XV har syv airbags, selealarmer på alle 5 pladser og VDC (antispin, antiudskridning & traction control) og brake assist som standard.

Subaru XV produceres i Gunma, Japan og lanceres i Europa i begyndelsen af 2012.  Den vil blive tilbudt med tre motoralternativer og såvel manuel gearkasse med høj/lav udveksling, som trinløs Lineartronic automatgearkasse. Priserne er endnu ikke endeligt fastlagt.

 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.