• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. september 2011 - Honda

Første glimt af ny Civic

Honda vil lancere den nye Civic på dette års Frankfurt Motorshow til September.

Her ses det første glimt af den nye Honda Civic, som bliver præsenteret på Frankfurt Motorshow 2011. Her ses det første glimt af den nye Honda Civic, som bliver præsenteret på Frankfurt Motorshow 2011.

Honda  

Til Danmark i starten af 2012
Den nye Civic er udviklet specielt til det europæiske marked, og vil blive fremstillet i en 5 dørs hatchback udgave, der skal konkurrere i C-segmentet. Den vil være at finde hos de danske forhandlere i 1. kvartal 2012.
 
Se her brugte Honda Civic til salg

Det nye Civic design indebærer blandt andet at baglygterne også fungerer som en spoiler. Den aerodynamiske form som spoileren har, er med til at styre luft flowet som kommer henover bilen og langs siderne. Dette er blot et eksempel på, hvordan den nye Civic er blevet raffineret.
 
Næsten alle komponenter er blevet modificeret med speciel fokus på køreglæde og endnu bedre køreegenskaber, reducering af Co2 udledning, højne interiør kvaliteten, uden at miste den klasseledende bagagerumskapacitet samt bilens unikke fleksibilitet. 
 
 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.