• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. august 2011 - Ford

Ford præsenterer nye modeller

Nye modeller fra Ford til Frankfurt Motor Show

Ford er klar med nye modeller og en udfordring til alle, som besøger Frankfurt Motor Show. Ford er klar med nye modeller og en udfordring til alle, som besøger Frankfurt Motor Show.

Ford

Fords fremtidsvision
Ford afslører et væld af globale og 'først-i-Europa'-nyheder på Frankfurt Motor Show. Heriblandt virksomhedens globale performance strategi og fremtidsvision indenfor design og teknologi.

Fords tilstedeværelse på IAA International Motor Show indeholder en 3.200 kvadratmeter stor stand og en 2.800 kvadratmeter udendørs bane, hvor besøgende bliver udfordret i Fords teknologier.

På jagt efter en Ford? Find den her på Bilpriser.dk

Europæiske nyheder
Ford Motor Company har planer om fire globale produkt-afsløringer i Frankfurt, herunder et stort nyt designkoncept samt adskillige europæiske nyheder, blandt andet den næste  Focus performance model.

Fords afsløringer i Frankfurt vil markere et vigtigt skridt fremad for virksomhedens globale performance strategi og ultra-lave CO2 ECOnetic-teknologier. Afsløringerne vil samtidig give et spændende kig ind i fremtiden hos Fords, når det drejer sig om design og teknologi.

2.800 kvadratmeter bane
Lige udenfor Fords stand i Hal 9, kan gæsterne besøge den 2.800 kvadratmeter store bane, hvor alle kan deltage i Fords 'Drive Experience' og afprøve Fords nyskabende teknologier som 'Active City Stop' og 'Active Park Assist'.

"Ford har planer om at sætte et stærk aftryk på Frankfurt Motor Show, med flere spændende globale produktafsløringer og en imponerende stand" siger Stephen Odell, bestyrelsesformand og CEO, Ford i Europa. "Vi er glade for at kunne vise vores kunder det bedste og bredeste model-program nogensinde og samtidig tilføje et glimt af fremtiden."

Ford afholder pressekonference kl 9.15 tirsdag den 13. september. Fords stand er placeret i hal 9.0-A17

Overvejer du privatleasing? Se leasingoversigten her

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.